Position: hotel888 > 4 >

hvordan man stopper med at ryge for godt - 4 trin til succes

   Forsøger at holde op med at ryge , vil sandsynligvis tage en meget stor mængde af engagement og beslutsomhed fra dig personligt . Samtidig er der masser af problemer, som du kan støde på så godt. Vide, hvad disse potentielle problemer og har en konkret plan for din succes er vigtigt. vide præcis, hvad du forsøger at gøre , vil gøre dig i stand til at planlægge for succes , i stedet for blot snuble langs forsøger at holde op
1 .
Trin 1 . Du er nødt til at tage tid til at skabe en plan for at stoppe rygning . Det betyder, at kigge på hvorfor du ryger , og arbejder på at skabe en plan , der vil hjælpe dig til at lykkes . Hvis du er afhængig af nikotin så er du nødt til at se på et produkt til at hjælpe dig langsomt bremse nikotinafhængighed . Hvis du blot røg , fordi du keder du skal kigge efter ting at gøre for at holde dig beskæftiget i stedet for at kede sig. Men , hvis du er ryger , fordi du er stresset så din plan bør omfatte en metode til at reducere stress så godt.
2 .
Trin 2 . Søge alle de hjælp du kan få . Med hjælp , der kommer i form af stoppe med at ryge hjælpemidler , samt støtte fra dine venner og familie, den vil være meget vigtigt at få noget, du kan . Hvis du har en masse problemer med at få den hjælp , du har brug for, bør du arbejde for at løse disse problemer, før du forsøger at holde op . For eksempel , . hvis du har et meget stramt budget og har ikke råd af nikotin tyggegummi , som du måske har brug for , spare penge op til et par uger til at købe tyggegummi til at starte med Så når du har hvad du skal bruge, begynder at arbejde rent faktisk holde op .

3 .
Trin 3 . Log dine fremskridt . Hvis du skriver ned dine mål , og også hvordan du er på vej mod dine mål , du gør dig selv til regnskab for alt . For eksempel, hvis du beslutter, at du vil reducere din en pakke om dagen vane at kun 10 cigaretter hver dag , er det vigtigt at skrive ned hver cigaret, du ryger . Dette giver dig mulighed for at se et bestemt mønster for din rygning , og også sørge for du er klar over , hvor mange cigaretter du ryger hver dag . Du kan finde det som du skriver ned hver cigaret du beslutter dig for at springe et par bare så du ikke behøver at skrive dem ned . Hvis du vælger denne metode skal du sørge for du er virkelig ærlig overfor dig selv . Snyd på din log , vil få dig nogen steder meget hurtigt , da oplysningerne er alle forkerte .
4 .
Trin 4 . Fejre din succes eller anden måde . Hvis du har formået at gå 24 timer uden en eneste cigaret , skal du fejre . Dette betyder ikke, du behøver at smide en gigantisk blok fest for hvert enkelt lille milepæl , men du behøver at gøre noget . Hvis du behandler dig selv med din favorit kaffe , is , bog eller endda pungen i storcenteret du har været eyeing det vil hjælpe opfordre dig til at fortsætte på din vej til succes . Spare op en kæmpefest , eller endda en drøm ferie for , når du har op med at ryge i en længere periode , f. eks 1 år for eksempel . Dette vil give dig en kæmpe incitament til at fortsætte den succes , og du kan bruge de penge , du sparer fra rygestop til at finansiere rejsen eller fest .
Sørg altid for , at du følger disse trin , og du vil finde , at der i ingen tid , vil du være i stand til at slutte sig til rækken af ikke-rygere i verden . Ved at udnytte alle de hjælp til rådighed samt afholde dig selv til regnskab er et stort skridt i den rigtige retning . Vide , hvad du skal forvente fra dig selv er også nyttigt , fordi du vil være i stand til at forudse problemer før de opstår. Blot at vente , indtil der opstår problemer beder om en katastrofe . Du skylder dig selv at stoppe med at ryge med succes , og disse fire forslag vil få dig der på rekordtid .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------