Position: hotel888 > 4 >

juridiske rettigheder kræftpatienter

   Hvis du er diagnosticeret med kræft , vil du have mange samtaler med familiemedlemmer og læger om dine valg . Men der er flere ting at tage hensyn til end blot dine valg i behandlingen . Du har juridiske rettigheder , også, og dem, der skal tages hensyn

kræftpatienter få regninger of Rights


Der er mange lister over " rettigheder " for kræftpatienter . Du kan finde disse på Internettet eller via en kræftpatient advocacy gruppe . Vær dog opmærksom på , at disse lister er kun lister over idealer-hvad gruppen mener alle patienter skal have . De er ikke retligt bindende for patienter , læger , hospitaler og forsikringsselskaber.

Forsikringsselskaber


Du har ret til at modtage dækning du har betalt for . Hvis din forsikringsselskab nægter at betale sagens omkostninger for din behandling , appel straks , med kopier af din politik i hånden . Hvis din klage er sagen, truer med at inddrage advokater . Ansætte en advokat vil koste mindre end at betale for din kræftbehandling ud af lommen .

Læger


Læger er nødvendige af ed og ved lov at gøre deres patienters velbefindende deres højeste prioritet . Men denne ofte betyder forskellige ting for patienter og til læger . Som patient har du ret til at blive behandlet som et menneske , snarere end en sygdom , men din læge kan glemme dette undertiden . Du kan hjælpe med denne konflikt ved at holde kommunikationslinjerne åbne , at spørge din læge til at sidde ned , når han eller hun taler med dig og insistere på at se alle dine medicinske diagrammer og andre oplysninger .

Sygehuse

Den amerikanske Hospital Association har lagt et sæt retningslinjer kaldet " The Patient Care Partnership. " Disse retningslinjer er bindende for alle sygehuse , som er medlemmer , og angive, hvordan de er forpligtet til at behandle kræftpatienter . Retningslinjerne omfatter pleje af høj kvalitet , et rent og sikkert miljø , involvering i din varetægt , beskyttelse af dit privatliv , hjælpe arkivering ud af din forsikringskrav og forberedelse for dig og din familie , når du forlader hospitalet .

At Work

Amerikanerne med Disabilities Act og Familie sygeorlov lov gør det til en forbrydelse for arbejdsgiverne at fyre dig bare fordi du har kræft eller Deres kræftbehandling får dig til at gå glip af arbejde . Hvis din arbejdsgiver brande dig , beskærer din løn , reducerer din time eller anden måde gør dit arbejdsliv vanskeligt, kan du kontakte Equal Employment Opportunity Commission til at indgive en klage , og de kan håndhæve loven med din arbejdsgiver .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------