Position: hotel888 > 4 >

kræft tilbagefald efter behandling med Herceptin

   Herceptin ( trastuzumab ) er et monoklonalt antistof-en kunstig molekyle designet til at angribe specifikke defekter i kræftceller-der har vist dramatiske resultater i behandlingen af en aggressiv form for brystkræft

Indikationer


Om 25 procent af brystkræftpatienter har tumorer med human epidermal vækstfaktor receptor 2 , eller HER2 + ( positiv ) . Herceptin henvender sig til disse aggressive tumorer .

Overlevelsesprocent


I en undersøgelse sponsoreret af National Cancer Institute , der involverer mere end 3. 300 patienter , 87,1 procent af dem , der fik både kemoterapi og behandling med Herceptin, forblev i live og sygdomsfri efter tre år . Den sammenlignelige overlevelsen hos patienter, der kun modtager kemoterapi var 75,4 procent .

Bivirkninger


Uønskede reaktioner på Herceptin spænder fra kvalme og åndenød til alvorlige eller dødelige lungeproblemer , for det meste opstår inden for 24 timer efter modtagelsen af behandlingen . Herceptin kan skade fosteret , når det tages af gravide kvinder .

Administration

Behandlingen er som regel administreres gennem en intravenøs ( IV ) nålen på en klinik eller læge kontor . Den indledende infusionshastighed som regel varer 90 minutter, mens de efterfølgende behandlinger tager ca en halv time .

Producent

Trastuzumab , kendt under handelsnavnet Herceptin , er lavet af Genentech , Inc. , South San Francisco , Californien
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------