Position: hotel888 > 4 >

tegn og symptomer på duktalt bryst carcinoma in situ

   Brystkræft i sin tidligste stadier ofte ingen symptomer eller ubehag overhovedet. Duktalt bryst carcinoma in situ , fandt den tidligste form af brystkræft resultater i unormale celler multiplicere i mælkekanalerne af brysterne . Selvom der ofte ingen smerter eller irritation undertiden passiv symptomer viser i nogle kvinder . Rutinemæssig hjem undersøgelser kombineret med årlige mammografi og et praktisk kendskab til mulige symptomer på sygdommen alle arbejder for at opdage en potentiel sundhedsrisiko , mens der er næsten 100 procent på opsving.

Breast Lump


En knude i brystet kan være en passiv symptom på brystkræft og er normalt opdaget under hjem eksamen eller en rutine mammografi . Disse kvinder med en knude i brystet ( smertefulde eller på anden måde ) vil have en biopsi af vævet til at afgøre , om det faste er faktisk kræftfremkaldende .

Nippel Dischage


I nogle tilfælde af duktalt karcinom , en mælkeagtig udledning kan udstede fra brystvorten af brystet , som kunne indikere tilstedeværelsen af en tumor trykke på mælk kirtler i brystet . Der kan også være en fortykkelse eller skærpelse af brystvorten og det omgivende område med smerter i brystvorten eller brystvorten dreje indad .

klump i armene området


Hvis duktalt karcinom er lokaliseret kræft og ikke har spredt sig til andre dele af brystet kan der være virkninger for specifikke mælkekanaler placeret i en kvindes underarm (tæt på lymfeknude ) område . Disse symptomer er sjældent , men en læge skal konsulteres med det samme , som hvis det faste var blevet fundet i brystet sig selv. Rutinemæssige mammografi er afgørende for at opdage disse symptomer tidligt , før de spreder sig til andre områder af kroppen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------