Position: hotel888 > 4 >

tegn og symptomer på kræft i æggestokkene forhøjet prolaktin niveauer

   Hyperandrogenism , er en tilstand, hvor binyrerne eller æggestokke udskille overskydende binyrehormoner . Den overskydende androgener kan skyldes kræft i æggestokkene eller en svulst i binyrerne . Det forårsager en kvindelig for at udvikle mandlige egenskaber .

Hyperandrogenism er også forbundet med hyperprolactemia , en lidelse, hvor en hormon kaldet prolaktin udskilles ved høje niveauer . På grund af denne forbindelse mellem overskydende androgener og prolaktin , kan en kvinde med hyperprolaktinæmi har kræft i æggestokkene og viser tegn og symptomer på forhøjet prolaktin niveauer .

uregelmæssig menstruationscyklus


Unormale menstruationscyklus er et symptom på et højt niveau af prolaktin . I dette tilfælde kan en kvindes periode være uregelmæssig eller fraværende . Prolaktin hæmmer ægløsningen hos kvinder , og det kan påvirke menstruationen .

Amenorré-galaktoré syndrom .


udskillelse af modermælk i mangel af en periode, og når de ikke gravide eller ammende kaldes amenoré-galaktoré syndrom . Prolaktin stimulerer produktionen af modermælk i graviditeten og udøver denne funktion på højt niveau i ikke- gravide kvinder .

Reproduktion


forhøjet prolaktin i blodet kan føre til nedsat niveau af hormonerne . Dette kan igen skabe barnløshed , vaginal tørhed , nedsat lyst til sex , smertefuld sex , og træthed .

Hyperandrogenism

mandlige egenskaber såsom overdreven hårvækst på kroppen kan forekomme hos kvinder med hyperprolactenemia . Dette skyldes, hyperandrogenism er forbundet med høje niveauer af prolaktin og er foranlediget af kræft i æggestokkene.

knogletæthed

Høje niveauer af prolaktin kan give ostoeporosis hvilket er lavt knogletæthed . Østrogen er nødvendig for optagelsen af calcium i kroppen og en mangel på calcium fører til osteoporose . Lav østrogen niveauer i hyperprolactemia forhindre tilstrækkelig absorption af calcium .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------