Position: hotel888 > 4 >

tegn og symptomer på terminal tyktarmskræft

   Ifølge American Cancer Society tyktarmskræft , også kendt som tyktarms-og endetarmskræft , er en af de førende årsager til kræft-relaterede dødsfald i USA . Der kan ikke være nogen tegn eller symptomer før sent i sygdomsforløbet , der kan gøre det terminal . Også mange af de symptomer kan være resultatet af mange andre sygdomme eller tilstande . Ved den tid, tyktarmskræft når den terminal eller slutstadiet , det oftest har spredt sig til andre organer .

Smerter


Der er mange forskellige typer af smerter med mange årsager . Smerter kan være et sent symptom . Selv i terminal tyktarmskræft , smerte type og intensitet varierer alt efter, hvor kræften er i tyktarmen , og hvor langt det har spredt sig . I nogle terminal kræft i tyktarmen , kan du få en colicky smerte , der er værre ved at spise . Du kan opleve smerte , fordi kræften er komprimere eller ødelægge nerver på dele af tyktarmen . Det er ofte tilfældet i slutstadium tyktarmskræft .

Bloody afføring


Et andet tegn på, at terminalen tyktarmskræft er alvorlig , er blod i afføringen . Det kunne være lyse rødt blod eller afføring kan være sort og dvæle leder . Sort afføring er mere alvorlige end lyse røde . Udseendet af blod kan være konstant eller intermitterende . Du må ikke være i stand til at se blod på alle, men det stadig kunne være til stede . Dyrkning tumorer i colon ofte bløder . Andre sygdomme og betingelser også give blod i afføring .

tarmobstruktion


Som tyktarmskræft forskud , vækst af tumorer i colon stigning i størrelse . Du vil måske bemærke tynd afføring . Til sidst tumor forårsager en blokering af fødevarer bevæger sig gennem din tyktarm og upassende fordøjelse . Normalt opkastning indtræffer kort tid efter at have spist . Du kan ikke få nok ernæring , hvis maden ikke kan fordøjes på grund af denne blokering .

Uforklarlig Anæmi

Anæmi betyder, at du ikke har nok røde blodlegemer til at forsyne kroppen med den nødvendige mængde ilt den har brug for . Træthed er ofte et symptom på anæmi , fordi de røde blodlegemer er ansvarlig for transport af ilt til kroppens organer . Hvis du har terminal tyktarmskræft , kan anæmi være et resultat af konstant , små mængder af blødning i afføringen . Den anæmi er ikke normalt forårsaget af store mængder blod mistede direkte ind i afføring . Lavt jern resultater fra denne vedvarende blødning . Dette medfører anæmi .

uforklarligt vægttab

I terminal tyktarmskræft , du tabe sig uden synlig grund . Uforklarligt vægttab ofte går sammen med træthed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------