Position: hotel888 > 4 >

tegn og symptomer på tidlig spiserøret kræft

   Ifølge American Cancer Society , mange tilfælde af kræft i spiserøret gå upåagtet hen , indtil sygdommen er fremskreden . Dette kræft , som forklaret af Kræftbehandling Centers of America , der opstår, når maligne celler på indersiden foring af spiserøret , som er en del af mave -tarmkanalen . Ofte er der ingen tegn eller symptomer i de tidlige faser , si være opmærksom på eventuelle signaler . Husk på , dog, at mange af de symptomer er fælles for andre forhold.

Besvær med at synke


Foreningen af thorax Surgeons viser , at problemer med at synke er ofte det første genkendelige symptom . Dette kan føles som mad sætter sig fast , når de rejser ned i spiserøret . Til sidst , som sygdommen skrider frem , vil selv væsker ikke nå maven og sluge kan blive smertefuldt .

Vægttab


Besvær med at synke kan forårsage vægttab på grund af en manglende fødeindtagelse . Men , vægttab uden slankekure er ofte et tegn på nogen form for kræft . National Cancer Institute , at vægttab , kombineret med problemer med at synke , er ofte det første indikatorer for sygdommen , selv om ved at pege kræft allerede kan have nået .

Halsbrand


En anden mulig symptom er hyppig halsbrand . Dem, der lider gastroøsofageal reflukssygdom kan have en øget risiko . Selv om det er diskutabelt blandt medicinske fagfolk , der er en vis betydning for den påstand, ifølge en artikel af American Society for Gastrointestinal Endoskopi . Sygdommen er almindelig og kan udvikle sig ind i Barretts øsofagus , der opstår, når interne foring af spiserøret ændringer og udvikler maligne væv , ofte på grund af eksponering for mavesyre . Barretts øsofagus og esophageal cancer , dog er sjældne .

Smerter i hals eller bryst

Igen , mens de fleste symptomer opstår, når kræften har allerede nået , The Kræftbehandling Centers of America også advarer om smerter i halsen , bag brystbenet eller mellem skulderbladene , og tryk eller brændende i brystet . Dette kan føles som en intens fordøjelsesbesvær .

mere alvorlige symptomer

hæshed, en vedvarende hoste , hikke , og hoste blod op i de mest alvorlige tilfælde er ofte et tegn på , at sygdommen har udviklet sig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------