Position: hotel888 > 4 >

Prognosen for trin 4 metastatisk kræft i hjernen

   Metastatisk kræft i hjernen er kræft som har spredt sig fra den oprindelige tumor i hjernen . Fase 4 er et begreb som angiver, at kræften har spredt sig fra sin oprindelige placering . Omkring 10 til 30 procent af alle voksne kræft spredt sig til hjernen , ifølge National Institutes of Health

Du skal bruge: .
frisk frugt grønt
daglig motion plan .
planlægger at stoppe med at ryge .

Typer


En række forskellige kræftformer kan sprede sig til hjernen, herunder brystkræft , blærekræft , lungekræft , modermærkekræft , nyrekræft , testikelkræft og nogle sarkom . Mindre almindeligt kan kolon og prostatakræft spredt sig til hjernen så godt.

Faktorer hensyn til fastsaettelse Prognose


Faktorer , der påvirker prognosen for metastatisk kræft i hjernen omfatter alder , og især om under 60 år , uanset om der er mere end to svulster i hjernen , hvor tumorer er placeret i hjernen , respons på behandlingen , og om svulsten vokser eller spreder sig til andre steder .

Prognose baseret på den primære kræft


Prognosen varierer også afhængigt af, hvor den oprindelige kræft begyndte . For eksempel er prognosen for brystkræft som har spredt sig til hjernen meget bedre end prognosen for tyktarmskræft , der har spredt sig.

Samlet Prognose

Desværre , den generelle prognose for metastatisk kræft i hjernen er helt dårlig . Men hver sag er forskellig , og forskellige udfald er mulige afhængigt af en række faktorer .

Varighed

Den typiske forventede levetid med stadium 4 metastatisk kræft i hjernen er omkring to år , ifølge National Institutes of Health .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------