Position: hotel888 > 4 >

definition af grad III duktalt karcinom

   Afhængigt af hvordan de er klassificeret, er der over 250 forskellige typer af kræft . Klasse III duktalt karcinom er en særlig kræft i bryst , som følge af en svulst i en kanal fra mælkekirtlerne

Carcinoma


MedicineNet. com definerer karcinom som kræft , der begynder i huden eller i væv , der line eller dække kroppens organer .

duktalt carcinoma


duktalt karcinom er normalt efterfulgt af ordene " in situ ", latin for " i stedet . "Det er typisk ikke-invasiv , hvilket betyder at det ikke har bredt sig .

Sortering vs Iscenesættelse


tumorer er ofte klassificeret af en ordning med sortering og iscenesættelse . Grading henviser til udseendet af kræftceller under et mikroskop , mens iscenesættelse refererer til størrelse og /eller omfanget af kræft .

Grad 3

Den College of American Pathologists siger , at klasse 3 tumorer er de mest aggressive , vokser hurtigere end grad 1 og 2 . Grad 3 tumorceller , også kaldet høj kvalitet, ser meget unormal under et mikroskop .

Sortering Systems

The National Cancer Institute , siger , at forskellige kræftformer bruger forskellige systemer er . Duktalt karcinom er klassificeret ved hjælp af Bloom-Richardson system , mens andre kræftformer , ligesom prostata eller nyre , skal du bruge forskellige systemer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------