Position: hotel888 > 4 >

den bedste kræftbehandling sygehuse for kvinder

   US News and World Report evalueret mere end 5. 000 hospitaler i USA til at komme med en liste over de bedste kræftbehandling sygehuse . Kræftspecialister blev undersøgt , og hospitaler blev rangeret baseret på hospitalsindlæggelse . Følgende er de fem bedste kræftbehandling sygehuse i nationen

Den University of Texas MD Anderson Cancer Center


MD Anderson Cancer Center scorede en 100 . Hospitalet er beliggende i Houston , Texas , og er kendt verden over for sin dedikation til kræft patientbehandling, forskning, behandling , forebyggelse og uddannelse . Inden for gynækologisk onkologi , har hospitalet modtaget udmærkelser for sin forskning , især for de Blanton-Davis æggestokkene Cancer Research Program . Programmet blev landets første formelle omfattende ovariecancer forskningsprogram .

Memorial Sloan-Kettering Cancer Center


Memorial Sloan-Kettering Cancer Center ( MSKCC ) scorede en 94 . 1 . Sygehuset er beliggende i New York og tilhører National Comprehensive Cancer Network . MSKCC læger er også ledere i strålebehandling . Dette hospital er dedikeret til at udvikle nye kemoterapi narkotika , der er sikrere og mere effektiv .

Johns Hopkins Hospital


Johns Hopkins Hospital scorede en 62,6 . Det er beliggende i Baltimore , Maryland . Læger er gennemførelse af kliniske forsøg med en ny test, der kan medvirke til at opdage en kvindes risiko for at udvikle brystkræft . De beskriver testen som " celleprøve for brystkræft . "Det hjælper bestemme celler i brystet , der kan være modtagelige for at udvikle kræft , før de faktisk kræft .

Mayo Clinic

Mayo Clinic ligger i Rochester , Minnesota . Det scorede en 59,6 . Patienter fra USA og 150 fremmede lande rejser for at modtage behandling på hospitalet . The Mayo Clinic har en af de største ovariecancer praksis i USA , behandler mere end 1. 200 patienter i 2006 .

Dana-Farber Cancer Institute

Dana-Farber Cancer Institute i Boston scorede et 48 . 6 . Det hospital praler med, at det stabe nogle af de bedste og klogeste læger og forskere i verden . Dana-Farber personale er kendt som ledere i pleje af kræftpatienter overlevende ved at tilbyde rådgivning om sundhed udfordringer, de står over for som følge af behandling , og om de skridt , der kan reducere risikoen for fremtidige problemer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------