Position: hotel888 > 4 >

højspænding ledninger & kræft

   En debat har raset i årevis for elektromagnetiske stråling fra højspænding højspændingsledninger og forekomsten af kræft . Selv om der har været en række undersøgelser om emnet , der er meget lidt , som at indgå en eller anden måde

Hvad er EMR ?


Elektromagnetisk stråling ( EMR ) er faktisk en generel betegnelse og kræver en forståelse af spektret af elektromagnetisk energi ( EME ) . Jo højere elektromagnetiske frekvens , jo mere skadelige for mennesker bliver det . Infrarød stråling har en meget lav frekvens, der ikke er synlige for det menneskelige øje , og ultraviolette stråler har en meget høj frekvens , der forårsager skade på humant væv.

EMR og Kræft


Det er velkendt , at mange former for elektromagnet stråling , som ultraviolet lys , gammastråler og X-stråler , forårsage betydelige cellulære og subcellulære skader . Resultaterne er ofte kræft til hjernen , hud og blod . Det er dog ikke alle dele af EME er skadelige for mennesker .

EME -og elledninger


Kørsel elektroner gennem en kobber linie genererer et magnetisk felt . Den spænding og strømstyrke diktere styrken af feltet . Elledninger gøre generere EME i form af et magnetisk felt .

EME effekt på hjernens

Undersøgelser udført af University of Chicago og CIA viste , at elektromagnetiske felter fokuseret på specifikke områder af hjernen resulterede i auditive hallucinationer , visuelle hallucinationer , forvirring og endda anfald . Imidlertid har disse virkninger ikke er blevet observeret i nogen person, der bor i nærheden af højspændingsledninger .

korttidsforsøg .

The Environmental Protection Agency , sammen med mange andre organisationer og private forskning firmaer , har grundigt undersøgt på kort sigt EMR eksponering virkninger på mennesker . Den konsensus synes at være , at kort tids udsættelse for stærke magnetiske felter genereret af højspændingsledning linjer resulterer i ingen skadelige virkninger på mennesker .

bor i nærheden af Power Lines

Fordi langvarig EME eksponering er ikke blevet undersøgt godt , og disse undersøgelser , der findes er modstridende , anbefales det generelt , at folk ikke bor i nærheden af højspænding ledninger eller relæ stationer . Nogle undersøgelser viser, at årsagen til kræft i hjernen og /eller leukæmi , mens andre undersøgelser viser ingen bivirkninger fra langvarig EME eksponering .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------