Position: hotel888 > 4 >

hvad betyder vel differentieret brystkræft betyde ?

   " Nå differentieret " bruges til at forklare celler i en kræftsvulst bryst tumor , der ligner normale bryst celler og er ikke sandsynligt at vokse hurtigt . Hvordan differentierede celler i en svulst , er betydeligt påvirker sandsynligheden for, at kræften vil brede sig og hjælper med at fastslå , hvilken slags behandling anbefales for hver brystkræft patient

Du skal bruge: .
frisk frugt grønt
daglig motion plan .
planlægger at stoppe med at ryge .

Hvad er Differentiering ?


Alle normale , modne celler i kroppen er differentierede baseret på , hvad de gør , eller hvad deres funktion er , i kroppen . For eksempel kan leverceller ikke udføre den samme funktion som bryst celler eller hudceller .

Differentiering og kræftceller


I kræftceller , differentiaton har en lignende betydning . Ifølge National Cancer Institute , henviser udtrykket " differentiering " til hvordan de udviklede ( eller modne ) kræftcellerne i en svulst er. Celler, der er godt differentieret væsentlige fungerer meget mere som normale celler i kroppen . De vokser og spredes i et langsommere , mere normale sats , mens celler , der har meget lidt at ingen differentiering vokse ukontrollabelt , fordi de mangler struktur og funktion af normale celler .

Differentiering og cellevækst


Som tumorceller bliver mindre differentieret , jo mere de er i stand til at udføre den funktion af cellerne , og jo hurtigere de vokser . Derfor godt differentierede celler er mindre tilbøjelige til at vokse hurtigt .

Differentiering og Breast Cancer

Ifølge American Cancer Society , en patolog tildeler en grad mellem 1 og 3, til tumor i brystet , med et stigende antal angiver hurtigere voksende kræftformer , der er mere sandsynligt, at sprede sig. Den laveste klasse , Grade 1 , er et godt differentieret kræft , som har celler , der ligner normale celler og ikke synes at være i hastig vækst . Grade 2 viser moderat differentierede celler , mens grad 3 kræftformer dårligt differentierede og har en tendens til at sprede meget aggressivt .

Betydning for behandling

Hvordan differentierede kræftcellerne er , eller svulsten lønklasse , er en vigtig faktor i bestemmelsen af type og graden af behandling hver brystkræft patient skal modtage. Patienter med godt differentieret brystkræft kan vælge en mindre aggressiv behandlingsforløb , da deres kræft er mindre tilbøjelige til at sprede sig.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------