Position: hotel888 > 4 >

hvad er bryst termografi ?

   Ifølge den amerikanske Cancer Society , er brystkræft den næstmest udbredte kræftform hos kvinder . Derfor alle tilgængelige midler til at opdage brystkræft er en velkommen tilføjelse til lægevidenskaben

Definition af Breast Termografi


Breast termografi er en fysiologisk , ikke- invasiv test , der kontrollerer for strukturelle og temperatur ændringer i brystvæv . American College of Clinical termik hedder det, at subtile former af disse ændringer kan indikere tidligt stadium brystkræft .

historie Breast Termografi


Breast termografi blev først godkendt af Food and Drug Administration i 1983 som et supplement middel til at opdage brystkræft .

ydeevne Breast Termografi


Under proceduren patientens udækkede bryster , bryst og arealet under armene er filmede med en infrarød kamera . Billederne af brystvævet er derefter inddeles i en af fem thermobiological kategorier , der spænder fra normal ensartet brystvæv til flere unormale brystvæv kategorier .

Fordele ved Breast Termografi

Som det fremgår af Det Internationale Akademi for Klinisk termik , er en primære fordel ved bryst termografering , at det er i stand til at få et klart billede af brystvævet tilstand uden brug af stråling , som det er tilfældet under en standard mammografi .

Ekspert Insight

Ifølge William Cockburn , DC , DABFE , FIACT , bryst termografering kan give kvinder mulighed for så unge som 18 år gammel for at få baseline synspunkter deres brystvæv . Denne baseline opfattelse giver en læge til at sammenligne eventuelle mistænkelige vævsforandringer i de følgende år .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------