Position: hotel888 > 4 >

hvad er de behandlinger af bilaterale brystkræft ?

   Behandlingen for bilaterale brystkræft kan kan involverer flere muligheder . Flere faktorer, herunder hvilken type af kræft og den fase af kræft , går til at beslutte den rigtige behandling for en individuel

Bilaterale Cancer


Bilaterale kræft er , når en person har brystkræft i begge bryster , enten samtidig eller på forskellige tidspunkter .

Behandling


Om kræft er i den ene eller begge bryster , er der flere faktorer , der bidrager til at afgøre om den rette behandling . Disse faktorer omfatter den type kræft , scenen , om kræftcellerne er følsomme over for hormoner , den generelle sundhed hos patienten og personlige præferencer .

Surgery


Kirurgi er en fælles behandling for bilaterale brystkræftpatienter . Der findes flere typer af operationer , der kan udføres . To af disse operationer er en lumpektomi , hvor kirurger fjerne tumoren i brystet , og mastektomi , hvor alle de brystvævet fjernes .

stråling

Stråling er en form for behandling, der indebærer anvendelse af high- powered bjælker til at dræbe kræftceller . Bivirkninger af stråling omfatter træthed og fremkomsten af udslæt på det berørte område .

Kemoterapi

Kemoterapi indebærer brug af narkotika til at dræbe eller hindre spredning af kræftceller . Kemo er undertiden udføres før en operation for at reducere størrelsen af tumor , eller efter indgrebet for at hjælpe med at forhindre kræften i at vende tilbage .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------