Position: hotel888 > 4 >

hvordan du beskytter dig selv , hvis du bekymre dig om udsættelse for asbest

   Det faktum, at mange bygninger har asbest i dem , især ældre bygninger, hvor mennesker bor og arbejder , kan gøre mange mennesker ubehageligt . Beskytte dig selv fra asbest for at undgå sygdomme , der kan følge af eksponering kan være tale om et par enkle forholdsregler, der vil sætte dit sind på lethed . Kendskab til de trin, du kan tage for at beskytte dig selv og andre kan være nok til at sikre, at du ikke udsættes for asbest
1 .
Hvis du har mistanke om , at asbest er i en bygning , hvor du bor eller arbejder , ringe til en service for at få bygningen afprøves. I nogle former asbest er ikke farlig , fordi du ikke vil blive udsat for det , men der er tidspunkter , hvor asbest skal fjernes , og som har de testede bygningen kan være nok til at sætte dit sind på lethed . Du kan endda finde ud af , at den bygning, du bekymret for asbest er i faktisk ikke har nogen asbest .
2 .
Har nogen asbest , der findes i fjernet tests . Det kan kræve, at bygningen skal lukkes i et stykke tid , men fjernelsen af asbest kan gøre bygningen meget sikrere for dig selv og andre , som gør lukning af bygningen en lille pris at betale .

3 .

Hvis du tror, du har været udsat et eller andet sted , tage et bad straks slippe af med den outfit , du var iført . Snarere end at forsøge at vaske noget, som du tror har asbest på det , hvis du smider det væk du ikke vil have nogen risiko for at blive udsat igen til asbest på tøjet .
4 .
Hvis du har været udsat for asbest , få regelmæssig check- ups med lægen for at se de første tegn på asbest relaterede sygdomme . Gå til lægen så hurtigt som muligt , hvis du begynder at få åndenød eller smerter i ryggen , brystet eller mavemusklerne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------