Position: hotel888 > 4 >

hvordan du beskytter din familie , når du arbejder med asbest

   Arbejde med asbest kan være meget farligt for dit helbred , selv om mange arbejdspladser , der arbejder med asbest i dag er job i forbindelse med udsendelse , der kan redde sundhed og andres liv . Når du arbejder med asbest , er det uheldigt, hvis du får en asbest sygdom , men risikoen er ikke kun for dig selv , det er at hele din familie ! Arbejde med asbest kan resultere i familiemedlemmer, der får asbest relaterede sygdomme
1 .
Følg reglerne for at bære en maske og beskyttelsesudstyr , mens du er på arbejde . Dette er ment til at beskytte dit helbred , og du bør tage det alvorligt . Det er ikke kun dit helbred der bliver beskyttet , men det er også at gå en lang vej at beskytte din familie . Må ikke sjuske eller springe nogen af de sikkerhedsprocedurer på dit job .
2 .
Bring en ekstra par rent tøj til at arbejde sammen med dig og gemme den et sted , at der ikke er nogen risiko for asbest komme på det . Dette er for at sikre, at du har noget at bære hjem , som du kan være sikker på ikke har asbest på det . Forebyggelse asbesteksponering er mest et spørgsmål om forebyggende pleje .

3 .
Tag et brusebad og bære dit rene tøj hjem . Dette vil sikre, at du ikke har nogen asbest på din krop , hår eller andre steder . Mens du bærer beskyttelsesudstyr bør holde dig mest sikkert , er der altid en mulighed for en lille asbest komme på dig , når du fjerner den beskyttende gear , så sørg for at tage sig af enhver mulighed for det at komme på kroppen, før du går hjem tager et brusebad .
4 .
Lad ikke din ægtefælle eller andre familiemedlemmer til at rengøre dit arbejdstøj . Hvis du vasker dem , kan du være sikker på at træffe passende foranstaltninger for at forhindre eksponering, som f. eks iført en maske , handsker eller andre beskyttende foranstaltninger, men din familie måske ikke være så omhyggelig med asbest , som du ville være . Hvis du ikke tillade nogen familiemedlemmer til at vaske dit tøj , kan du forhindre udsættelse for asbest af små partikler , der kan have fået på dit tøj .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------