Position: hotel888 > 4 >

hvordan du beskytter dine børn mod asbest i et gammelt hus

   Gamle huse er kendt for at have været isoleret med asbest . Desværre , asbest er meget skadeligt for helbredet og i et gammelt hus risikoen for eksponering er meget høj . Når du køber en gammel bolig, kan du blive bekymret for, at dine børn vil blive udsat for, især hvis de er ved at undersøge steder som på loftet , hvor risikoen for eksponering er langt højere . Konsekvenserne af at lade asbest i dit hjem kan være katastrofalt for sundheden for din familie , især for små børn
1 .
Ring en fjernelse af asbest selskab . Du kan sammenligne forskellige virksomheder i dit område . Der vil sandsynligvis være mindst én eller to selskaber til rådighed for dine behov , uanset hvor du bor . Du ønsker at informere den virksomhed, du bor i et gammelt hus , og du er bekymret for asbest .
2 .
har repræsentanter i virksomheden kommer til dit hjem og teste for asbest . Det er muligt, at asbest kunne allerede er blevet fjernet og erstattet af andre , før du har købt huset, men virksomheden kan gøre for tests for at være sikker . Det er bedre at være sikker , og sikker på , at asbest er ikke et problem i dit hjem .

3 .
Konstateres det , at du har asbest i dit hjem , vil du blive fortalt , hvis det er i en tilstand, hvor det er farligt , eller hvis den ikke har haft nogen skader , og er ikke i luften , hvilket er relativt sikker . Hvis det er farligt , skal du have det fjernet . Du bør få den fjernet , selv om det endnu ikke er i en farlig tilstand , fordi tidlig fjernelse ville forhindre eventuelle problemer din familie kan blive udsat for .
4 .
Planlæg en tid for asbest skal fjernes . Selskabet vil fortælle dig hvor længe din familie har brug for at være ude af huset for fjernelse kan finde sted , så du måske brug for at planlægge for en tid , mens du planlægger at rejse ud af byen i et par dage eller en uge , afhængigt af, hvor lang tid det vil tage for asbest skal fjernes . Hvis du bekymre dig om værdigenstande , tage dem med dig . Du bør også omfatte ejendele med de relevante materialer til at dække dem . Virksomheden bør være i stand til at fortælle dig hvad du skal dække dine møbler og andre ejendele med . Hvis du bekymre dig, kan du også lægge dine ejendele i opbevaring indtil huset er ryddet for asbest .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------