Position: hotel888 > 4 >

hvordan man behandler lungehindekræft , så du kan slå kræft

   Når du eller et familiemedlem er diagnosticeret med lungehindekræft , kan det synes, at der ikke er nogen muligheder . Du kan føle håbløs og nedtrykt , især med en cancer som lungehindekræft, som er kendt for at være meget dødbringende . Der er stadig håb om overlevelse , selv for lungehindekræft kræft . Videnskab forskud dagligt, og der er behandlinger , som du kan få , når du har lungehindekræft , der kan give dig en chance for at slå kræften
1 .
Hvis det lykkes dig at fange kræften tidligt , kan det være muligt for operation for at fjerne kræften . Som med de fleste kræftformer , hvis du finder ud af om kræft, før det begynder at sprede der er mulighed for kirurgisk fjernelse . For nogle alene dette kan være nok til at slå kræften , selv om lægerne kunne antyde medicin eller kemoterapi, for at være sikker på , at det ikke kommer tilbage .
2 .
I tilfælde , hvor det er allerede begyndt at sprede sig, vil lægerne ofte give kemoterapi til at prøve at bekæmpe kræft . Dette vil typisk dræbe hurtigt gengivelse celler , såsom kræftceller , så det kan være meget effektiv mod visse former for kræft . Hvis du fange kræften , før den breder for langt , er det muligt , at kemoterapi kunne arbejde mod lungehindekræft .

3 .
Strålebehandling kan anvendes i nogle tilfælde af lungehindekræft . Dette gælder især , hvis det ikke er begyndt at sprede endnu , men lægerne ikke føler sig tryg ved at gøre kirurgi eller de gør det i kombination med kirurgi for at sikre , at alle kræftceller , de kan have misset vil blive dræbt i stedet .
4 .
Den bedste chance for at overleve lungehindekræft er , hvis du fange kræften tidligt og du behandler det aggressivt . Jo mere aggressive du og din læge er , jo mere sandsynligt vil du slå kræft og kommer ud som en overlevende .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------