Position: hotel888 > 4 >

hvordan man beregner risikoen for lungehindekræft år efter udsættelse for asbest

   Kræft er noget, der opstår efter år , ofte viser op , når du mindst venter det , eller du tror, at risikoen for kræft fra visse eksponering for forskellige ting er gået . For eksempel kan du udvikle cigaret kræftformer , så længe som femten år efter, du røget din sidste cigaret ! Beregning af risikoen for kræft som lungehindekræft år efter du har været udsat for asbest , kan forhindre at blive for selvtilfredse og blive overrumplet eller at udskyde behandling i benægtelse af kræft .
1 .
Som enhver kræft , jo mere eksponering, du har haft til noget , jo større er risikoen for, at du vil udvikle kræft . Når du beregner risikoen for lungehindekræft kræft , skal du overveje, hvor ofte du blev udsat for asbest . Nogen der har været udsat for asbest én gang i deres liv kan stadig udvikle lungehindekræft , men er langt mindre tilbøjelige til at udvikle kræft end en, der arbejdede med asbest dagligt i år . Dette er en faktor til at beregne , når man overvejer lungehindekræft .
2 .
Det næste aspekt at udvikle kræft er lang tid siden du sidst blev udsat for asbest . Hvis det har været år siden du har været udsat for asbest , kunne man tro , at du er klar og ikke tilbøjelige til at udvikle lungehindekræft . Desværre er det ikke sandt af udsættelse for asbest . Mesotheliom har været kendt for at udvikle sig så sent som 50 år efter den sidste dato for udsættelse for asbest ! Hvis du tror , at fem -seks år er masser af tid til at være sikker på du ikke kommer til at udvikle kræft , bør du overveje din tidsramme . For nogle kan lungehindekræft aldrig udvikle , men tidsrammen er meget lang for lungehindekræft , så det er bedre at få regelmæssige check- ups for at være sikker .

3 .
Familie historie af kræft er også en vigtig faktor ved beregningen af din risiko for lungehindekræft . Mens lungehindekræft ikke er en kræft , der er passeret gennem generne , hvis din familie har en historie af flere typer af kræft , er du mere tilbøjelige til at udvikle kræft som følge af eksponering for asbest , end en, der ikke har nogen kræft i deres familie . Dette betyder ikke, at man bør antage, at ingen familie historie af kræft gør dig sikkert, fordi den vigtigste årsag til lungehindekræft er udsættelse for asbest , men det er mere tilbøjelige til at udvikle hos dem, der har organer , der er mere udsat for kræft.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------