Position: hotel888 > 4 >

hvordan man bruger solarier sikkert

  Solarier er kommet under kontrol af FDA og World Health Organization kræft division i de seneste år , og øget FDA regulering kan snart resultatet .
De nyeste regler er rettet mod personer under seksten , der ønsker smuk hud og som ikke er klar de involverede risici. Eventuelle skader i huden gøres på en tidlig alder ofte påvirker helbred senere i livet i form af hudkræft
Brug solarier sikkert på alle alderstrin ved at følge nogle fornuftige anbefalinger

Du har brug for . :
friske frugter og grøntsager .
daglig motion plan .
planlægger at stoppe med at ryge .1 .
Læs advarsler på solarier .
Find advarsler på solarier og farerne ved ultraviolet stråling . De er meget små og ikke nem at læse . Sørg for at du finder advarsler og læse dem omhyggeligt . Det forventes, at advarsler vil blive udvidet og øget under strengere Solariet regler , men indtil dette sker, er det vigtigt at læse det med småt for at bruge solarier sikkert .
2 .
regulere din brug af solarier .
Brug en solariet en gang om ugen , hvis du er i en skønhed eller glamour industri og føler du skal. Undersøgelser har vist, at en gang om ugen giver visuelt de samme tan som tre gange om ugen . Brug solarier sikkert ved at begrænse brugen til en gang om ugen .
3 .

Kend risici før du bruger solarier .
Gennemgå risici for modermærkekræft , basal celle-og pladecellekræft . Fair flået skønheder , der ikke tan let er i høj risiko for hudkræft , men andre, der tan let er også en vis risiko . Over en million amerikanere er diagnosticeret med hudkræft hvert år . Forstå de risici, for at fremme ved hjælp af en solarium sikkert .
4 .
må ikke erstatte solskin til garvning senge.
Styr din trang til at få yderligere ultraviolette stråler ved supplere din gang om ugen Solariet erfaring med ristning i solen. Brug tidlig morgen og sent om eftermiddagen for nogen tid i solen , og tage sig af dit helbred samt din smukke hud .
5 .
må ikke blive en sveske .

Gennemgå langsigtede risici for at tilbringe tid i solarium , og tage et kig på nogle af de ældre mennesker, du kender , der har været udsat for solarier og sol. Kig på strukturen i huden , og se overfladen rynker , den læderagtige ser, " alderdom " fregner , og vilje til at ikke ser sådan ud . Vær god ved dig selv og din hud , og bevarer den skønhed så længe som muligt ved ikke at garvning i den varme sol eller bruge solarium ofte . Bruge mindre tid på solcenter og i den varme sol , læste advarslerne , kender risikoen , og brug solarier sikkert .

gode råd og advarsler


 • Vi skriver ofte om sundhed og medicin . Se flere artikler i Resources nedenfor .
 • Du er velkommen til at linke til denne artikel eller send den til en ven . Du må ikke kopiere .
 • copyright 2010 Linda Richard
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------