Position: hotel888 > 4 >

hvordan man genkender tegnene på lungehindekræft i familiemedlemmer

   Mesotheliom er en af de mest smertefulde kræftformer , at en person kan aftale , og det er ikke engang noget, der er et resultat af livsstil ! Faktum er, at lungehindekræft er forårsaget af kontakt med asbest , især dem, der arbejdede i byggeriet eller lignende job, hvor de blev udsat for asbest på arbejdspladsen i årevis . I disse tilfælde er lungehindekræft blive et stort problem , og det er en vanskelig kræft at slå . Anerkender tegn på lungehindekræft i din familie medlemmer, der har været udsat for asbest kan redde deres liv , hvis de kontrakt denne dødelige kræft .
1 .
Åndenød er et almindeligt symptom på lungehindekræft kræft . Fordi mesotheliom almindeligt angreb foring af lungerne og forårsager væske oprustning i lungerne , kan det medføre åndedrætsbesvær . For alle, der har været udsat for asbest i årenes løb , er dette et tegn på lungehindekræft som skal modtage medicinsk behandling så hurtigt som muligt .
2 .
Pludseligt vægttab er en anden almindelig symptom på mesotheliom , der vil dukke op uanset hvor kræften tager form . I nogle tilfælde vil lungehindekræft udvikle sig i bughulen , så det måske ikke medfører åndenød , men om de kræftformer i lungerne eller bughulen , vil det ofte medføre uforklarlige vægttab .

3 .
Der er normalt smerter i bryst, ryg eller underliv forbundet med lungehindekræft . Afhængig af det område, hvor kræften har slået rod , eller hvis det allerede er begyndt at rejse, vil smerten blive bemærket . Selvom brystsmerter ofte er forbundet med hjerteproblemer , kan det også være et tegn på lungehindekræft og bør overvejes , hvis dit familiemedlem har været udsat for asbest , især hvis eksponeringen skete ofte i løbet af de span flere år .
4 .
I de fleste tilfælde af lungehindekræft , kan kvalme indberettes . Dette symptom er ofte forveksles med andre sygdomme eller andre kræftformer , så hvis dit familiemedlem har været udsat for asbest , og det er den vigtigste symptom , de klager over , bør du informere lægen , at de har været udsat for asbest , og for længden af tid . At sikre , at en læge ved, at de har været udsat for asbest kan forhindre fejldiagnoser , der kan resultere i død , så sørg for at nævne udsættelse for asbest .
5 .

Hvis dit familiemedlem har nogen af disse symptomer samt hævelse på kroppen , feber eller en vedvarende hoste , bør du tage dem til lægen og få dem tjekket for lungehindekræft . Overlevelse af denne kræft er primært et spørgsmål om at fange den kræft, før det har en chance for at begynde at sprede . Jo tidligere lungehindekræft er fanget , jo mere sandsynligt dit familiemedlem vil overleve .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------