Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan forebygge kræft hos mænd og kvinder

   Desværre , kræft hjemsøger folk i alle aldre og begge køn . Men der er nogle kræftformer , der påvirker mænd mere end kvinder og vice versa . For at beskytte dit helbred og sundhed din familie , er det vigtigt at vide, hvilke kræftformer du kan være i fare for-da visse ændringer i livsstil og kost justeringer kan være nødvendige

Du skal bruge:
frisk frugt grøntsager .
daglig motion plan .
planlægger at stoppe med at ryge .1 .
Blærekræft
Mænd udvikle blærekræft meget oftere end kvinder gør, og det er den tredje største kræft blandt mænd . Mænd , der udsættes for kemikalier , farvestoffer , gummi og læder på arbejdspladsen er i fare , og Fox Chase Cancer Center har også rapporteret , at 93 procent af tilfældene er helt helbredes , hvis kræften er fundet i de tidlige stadier .
. 2
Lung Cancer
Lungekræft plejede at være en cancer , der ramte den mandlige befolkning meget mere , men i disse dage , er kvinder udvikler lungekræft i et alarmerende tempo for øje er hyppigste kræftform hos begge køn . Lungekræft er sjældent opdages tidligt , og er den anden hyppigste årsag til kræft i både mænd og kvinder , så træffer beslutningen om at stoppe med at ryge , er nødvendigt, når det kommer til forebyggelse af kræft . Udsættelse for asbest på arbejdspladsen er en årsag til lungekræft så godt.
3 .

Kræft i æggestokkene
Kræft i æggestokkene er blevet mere almindelig hos kvinder , som er fyldt over 30, og er kun overgået af brystkræft , som er den hyppigste årsag til kræft hos kvinder . Kvinder , der ikke har børn , eller som har fået deres første barn efter det fyldte 30 er i fare , og denne form for kræft ofte går ubehandlet i måneder eller endda år , fordi symptomerne ( abdominal oppustethed , fordøjelsesbesvær, rygsmerter ) kan også oplyse om andre forhold . Kvinder bør testes for kræft i æggestokkene i hvert gynækologiske besøg med henblik på at starte behandling så tidligt som muligt .
4 .
Prostata Cancer
Prostatakræft er den førende årsag til kræft hos mænd og påvirker tusindvis af hvert år , i 1997 , blev næsten 335. 000 mænd i USA ramt af sygdommen , og antallet er steget dramatisk , efter Foxchase Cancer Center . Læger har udviklet nye screeningstest for tidlig påvisning , og mænd opfordres til at spise en varieret kost med masser af rå frugt og grøntsager-især tomater og vandmelon , som indeholder lycopen , et stof , der beskytter prostata fra sygdommen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------