Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan forhindre, at huden mod kræft

   Kom hudkræft er en af de mere almindelige måder at få kræft . Ifølge undersøgelser , vil mindst halvdelen af amerikanerne udvikle hudkræft mindst én gang , som lever en alder af 65 år . Tegn på hudkræft specifikt kan komme fra alder . Flertal af hudkræft tendens til at være basal celle karcinom . Disse er ikke spreder hudkræft . Der findes tre forskellige typer af hudkræft . Basalcellekarcinom er den mindst farlige form for hudkræft . En anden form for hudkræft kaldes pladecellekræft . Kræft vises i pladecellekræft celler , som findes i vævet i huden . Begge basalcellekarcinom og planocellulært karcinom , ikke en tendens til at sprede over hele kroppen . Melanom er den hudkræft , som ikke spredes i hele kroppen . Melanom er en meget sjælden hudkræft , selv om .
Kom hudkræft behandling varierer på din tilstand . Alle kan blive ramt hudkræft , så det er vigtigt at bevare en korrekt hudpleje . Hudkræft symptomer afhænger af, hvilken kræft det er . Basalcellekarcinom tendens til at være ujævn , eller ar som hvide område , kan der vises som læsioner . De har en tendens til at blive vist på din krop . Ligesom din ryg og bryst område . Planocellulært karcinom vises på dine hænder , arme , og rundt om hovedet området . Det ser ud som en rød knude eller flad læsion . Melanom kan udvikle sig i områder af huden, hvor du ikke udsættes for sollys . Det kan vises i mol typisk . Den vises som en bule , der kan ændre farve .
Du skal se en hudlæge for at afgøre, hvad slags hudkræft det er. Eller hvis dens hudkræft på alle . Enhver bump , at du burde have være kontrolleret af en læge . Må ikke undervurdere , hvor vigtigt det er at bevare en korrekt hudpleje . Ikke kun for fysiske udseende , men for faktiske sundhedsmæssige årsager som godt. Personer med mindre melanin i huden er mere udsat for hudkræft . Selv om hudkræft kan ramme enhver race eller hudsygdom . Jeg vil vise dig , hvordan du kan hjælpe med at forhindre hudkræft og fremme en sundere hudpleje
1 .
Undgå eksponering for sol og undgå ultraviolet stråling . Udsættelse for sol og ultraviolet stråling forårsager hudkræft . Når du brænder din hud mod solen , kan du beskadige hudceller . Personer med mindre pigment i huden bør rådes til at bruge solcreme for at beskytte sig selv fra en masse sol . Når det er solskin , så glem ikke at bære solbriller udenfor. Bær en hat , når solen er lyst og i dit synspunkt. Må ikke være en fremmed for skygge så godt, når du er ude døre .
2 .
Undgå solarier . Solarier indeholder ultraviolette stråling . Hudlæsioner skyldes , når de ultraviolette trænger ind i huden . Solarier kan medføre en stor risiko for hudkræft . Solarier kan øge risikoen for modermærkekræft . Det hudkræft , der forårsager flest dødsfald . Jeg ved, du vil måske gerne garvet look , men du er faktisk beskadige din hud .

3 .
Spis en bedre kost . Visse vitaminer og mineraler bidrager til dit skind helbred . En god kilde til E-vitamin kan hjælpe med at beskytte din hud . Alle vitaminer kan bidrage til en sundere hud . Konkret får mere D-vitamin i din kost hjælper . D-vitamin er for det meste findes i mælk og levertran . Grøn te kan fjerne frie radikaler i kroppen . Resveratrol er god kilde til din skins helbred . Resveratrol er fundet i huden af røde druer . Gurkemeje kan naturligvis hjælpe med at behandle skind sår og betingelser . Det er en populær indisk krydderi som kan bruges som urtemedicin . Spise fødevarer , der er rige på antioxidanter fremme og beskytte din hud . Du ønsker at optage mere frugt i din kost . Spis flere fødevarer , der er højt i fiskeolier , flerumættede fedtstoffer og enkeltumættet fedt .
4 .
Brug jomfru kokosolie . Jomfru kokosolie kan faktisk behandle hudkræft . Det er , at gode og sunde for huden . Jomfru kokosolie fremmer og beskytter huden naturligt . Kokosolie kan beskytte huden form ultraviolette stråling . Det kan bruges effektivt som en fugtighedscreme . Brug ikke hud produkter, der indeholder en masse kemikalier . Kemikalier, som kan forårsage skade på din hud . Jomfru kokosolie er mere effektiv , sundere , og gør et bedre job at fremme sund hud naturligt . De er mere effekt end nogen produkter , du vil finde i butikkerne . Jomfru kokosolie vil dræbe eventuelle bakterier , vira eller sygdomme på huden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------