Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan genkende , hvis du har brug for asbest fjernet fra dit hjem eller arbejdsplads

   Asbest er en meget stor risiko for dit helbred og helbredet for dem omkring dig . Kendskab til tegn på, at asbest skal fjernes enten fra dit hjem eller fra din arbejdsplads er det vigtigt at være sikker på, at du og dine kære er sikkert fra den smertefulde sygdomme, som kan skyldes udsættelse for asbest
1 .
afskalning af asbest . Hvis du kan se, at asbest er begyndt at flage væk , det er et tegn på, at det skal fjernes, og så snart det er muligt . Hvis du ser afskalning i asbest i en bygning , bør du kontakte flytning omgående og have evakueret bygningen . Når asbest begynder at flage , det kommer i luften, hvilket betyder, at du og alle andre i bygningen er vejrtrækning i asbest . Vejrtrækning i asbest sætter dig som risikoen for lungehindekræft .
2 .
smuldrer af asbest . Hvis du kan se, at asbest er begyndt at smuldre , dette er endnu et tegn på, at det bør fjernes straks . Det igen betyder, at asbest bliver i luften .

3 .
Asbest , der er i nærheden ventilationsanlæg . Uanset hvis asbesten er beskadiget eller ej, bør det fjernes, hvis det er tæt på ventilationsanlæg . Dette skyldes, at eventuelle skader , der måtte opstå senere ville blive spredt gennem hele bygningen via ventilationskanaler og ingen ville lægge mærke til før det var for sent at forhindre eksponering . På at forebygge eksponering på arbejdspladsen eller dit hjem , bør du fjerne det fra dette område før det bliver et problem .
4 .
Hvis der er asbest i dit hjem eller arbejdsplads , skal du forsøge at få det fjernet , inden det bliver et problem , selvom det vigtigste tegn til at søge , er skader , afskalning eller smuldre. Hvis du fjerner den, før den viser nogen af disse tegn , er det mindre sandsynligt, at du har din familie eller dine kollegaer har været udsat for asbest . Selv om det er brugt til isolering og er i et fast, ubeskadiget form , betyder det ikke rejse , så det er forholdsvis sikkert . Det er hovedsageligt farligt, hvis man indånder det i , eller du er en eller anden måde udsættes for det , som din hud . Den mest almindelige måde at få eksponering gennem luften .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------