Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan holde sig fra at melanom

   Melanom er omkring en af de værste hudkræft , du nogensinde kan få , og årsagen er , kan det gå dybt ind i kroppen en gang på huden. Min artikel vil give dig nogle how-to 's på , kan du undgå at få denne frygtede hudkræft

Du skal bruge: .
Beskyttende solcreme når du er ude i solen
. .


1 .

Du bør vide, hvad symptomerne på en melanom er i første omgang , så når du undersøger huden , vil du opdage noget mistænkeligt . Noget, der ligner en meget sort eller brun modermærke på huden kunne muligvis være melanom . Det er vigtigt, at når du ser disse steder på huden , at få dem tjekket ud af din læge .
2 .
En af de første ting man bør gøre for at undgå melanoma , er at se sig i den klare sol , især hvis de er blond og fair . Det ser ud til , at fair-flået blond folk har flere problemer med melanom .
Du bør altid bære en beskyttende solcreme med en høj SPF fordi det er en beskyttende måde at forhindre huden fra formning kræftformer. Undgå solskoldning er meget vigtigt at sænke risikoen for at få modermærkekræft .
3 .
få nok af omega -3 's i kosten kan også sænke risikoen for at en person får melanom . Fødevarer, der har omega-3 fedtsyrer er dem, som fisk er en af de bedste kilder , nødder , frø , hele korn , og nogle grønne bladgrøntsager .

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------