Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan øge dine chancer for at overleve en kræftdiagnose

   Hvordan kan man øge dine chancer for at overleve en nydiagnosticeret kræft
1 .
Når man står med en kræftdiagnose tid er af afgørende betydning . Kræft er nok en af de værste ting, en person vil blive tvunget til at klare i deres levetid . Kræft er en dødelig sygdom , der skal behandles i overensstemmelse hermed med henblik på at øge chancerne for inddrivelse .
2 .
Der er flere trin, du bør tage , når du modtager en kræftdiagnose . Først skal du få alle fakta om din sygdom og diskutere behandlingsmuligheder med din læge . Desuden er det efter du har modtaget alle de fakta om din sygdom er vigtigt at gå gennem en række blod arbejde og testning. Når du modtager dine testresultater , kan du overveje en anden mening .

3 .
Når man står med en cancerdiagnose , er det vigtigt at i det mindste få en second opinion . To udtalelser er altid bedre end en . Men huske på, kræft er en sygdom , som kan vokse hurtigt , så tiden er af afgørende betydning . Du bør lave en aftale med en anden læge til din anden udtalelse inden to uger.
4 .
Når du har en konsultation med den anden læge , skal du være parat til at gøre din beslutning om operation og behandlingsmuligheder inden for et par uger . Hertil kommer , kan du endda få din anden læge tale med din oprindelige læge i et forsøg på at komme med løsninger eller alternativer til behandling af din kræft .
5 .

Hvis du har kirurgi og kemo , er det vigtigt, at du følger din læge ordrer for så vidt som at tage nødvendige medicin , hvile og spise ordentligt . Nogle kræftformer kan kureres , og nogle er ikke . Men du er nødt til i det mindste forsøge alle mulige løsning i et forsøg på at redde dit liv .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------