Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan slippe af asbest , så du ikke får lungehindekræft

   Hvorvidt asbest omkring dig er på arbejdspladsen , såsom en gammel skole , eller selv i dit hjem , fjernelse af asbest er vigtigt at sikre din fortsatte gode helbred samt et godt helbred for din familie . Du er nødt til at slippe af med asbest , så du kan undgå eksponering . Selv om asbest er ikke at bryde op , hvilket gør det relativt ufarligt , da du vil ikke blive vejrtrækning det i , bør du fjerne asbesten og erstatte det med en anden isolering eller brand imprægneringsmateriale
1 .
Find ud af , hvad virksomhederne i dit område har specialiseret sig i fjernelse af asbest . Uanset om det er dit hjem eller din arbejdsplads , der er specialister , der kan fjerne asbesten uden at tage unødige risici og de kan fortælle dig, hvornår det er sikkert at komme ind i bygningen igen . Du kan ikke slippe af med asbest på din egen , så sørg for at finde de rigtige virksomheder .
2 .
Sammenlign priser for forskellige virksomheder. Fordi asbest er farligt , kan du finde , at omkostningerne i forbindelse med flytning er en smule høj , men du bør stadig sammenligne priser . Medmindre der er kun ¨¦t selskab , der beskæftiger sig med asbest i dit område , skal du være i stand til at finde en fornuftig pris .

3 .
Opsætning af en tid for asbest skal fjernes , når der ikke er risiko for andre er i bygningen . Dette gælder især, hvis det er en arbejdsplads som en gammel bibliotek . Du skal sørge for at der er ingen omkring som kan blive udsat for asbest . Hvis det er muligt , bør du planlægge flytning for en tid , hvor der er mindst en uge , hvor ingen vil være i bygningen .
4 .
Sørg for, at alt i huset er dækket . For eksempel , hvis du er i et bibliotek , kan du ikke være i stand til at få alle de bøger ud , inden udsendelsen, men du skal sørge for de er helt dækket , så der ikke er risiko for asbest at få på de bøger og de resterende i bygningen . Find ud af selskabet , hvad du skal bruge til at dække alt , der ikke kan fjernes , bør de kunne fortælle dig , hvilke materialer der skal anvendes.
5 .

Det er bedst , hvis du planlægger fjernelse af asbest , inden asbesten begynder at flage væk . Hvis det begynder at flage eller smuldre , vil asbest i luften , og det gør det meget risikabelt at være i bygningen . Oprette en fjernelse tid, før det har taget skade af årene.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------