Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan stoppe rygning vane

   Rygning er den største årsag kan forebygges lungesygdom som lungekræft , KOL , emfysem og astma . Holde op med den vane kan medvirke til at stabilisere disse betingelser , og i nogle tilfælde er endog resultere i en forbedring af lungefunktionen .
Rygning en af de sværeste vaner at bryde , at vi mennesker påfører os selv .
Men med den rigtige indsats og hjælp, kan det gøres . Her er nogle tips til at hjælpe dig stoppe rygning vane

Du skal bruge: .
Afslut dato
Lave lister .
Få hjælp .

Få støtte.
Tage en kold tyrker .
Ændre din livsstil.


1 .

Skriv ned en virksomhed " quit " dato .
Circle denne dato på din daglige kalender . Fortæl nogle få nære venner, som du er at holde op på denne dato . Må ikke vente på den "perfekte , uforstyrrede tid " til at holde op, da der aldrig vil ske . Forpligte i dig selv , at når du når din " quit " dato , vil du blive en ikke -ryger . Visualiser gør din daglige aktiviteter uden at skulle tænde en cigaret . Mærk friheden denne enkle handling bringer .
2 .
gøre lister over dine grunde til at holde op .
dine grunde til at holde op kan omfatte dit helbred , cigaret lugt , familiemedlemmer osv. Hold billeder handy af familiens medlemmer din beslutning om at forlade vil påvirke . Se på disse billeder under svage øjeblikke . Lav en liste over alternative aktiviteter at gøre , når trangen til at ryge strejker dig , tage en tur , ringe til en ven , rense et skab osv. listen alle de sundhedsmæssige årsager , bør du stoppe , lavere blodtryk , sundere hjerte , sundere lunger , mere udholdenhed , mindre rynker , osv. Lav en liste over alle dine lister , hvis det er nødvendigt . Hold dine hænder og sind besat
3
Få hjælp til nikotin substitutionsbehandling
Der findes forskellige typer af nikotinsubstitution produkter , for eksempel ; . . tyggegummi , patch eller pille . Nogle er tilgængelige i håndkøb , og nogle ( anti-depressiva ), skal have en recept . Tal med din læge om, hvilken der er bedst for dig . Tror ikke du nødt til at bevise sig selv ved at gå enegang . Det ultimative mål er at stoppe rygning vane , og hvis der kan opnås med at bruge en nikotin substitutionsbehandling , med alle midler , bruge det .

4 .
Få support til din rejse til ikke-ryger status .
et rygestop -program , eller endda en tæt ikke-ryger ven kan øge dine chancer for succes på din rejse til ikke-ryger . Sørg for, at du er i stand til at kalde denne ven , når tingene bliver hårdt . Afslut er højere ved brug af et program til støtte eller system end at forsøge at stoppe på egen hånd .
5 .
Gå kold tyrker .
Going kold tyrker virker ikke " t nødvendigvis ensbetydende med at holde op uden nikotin erstatning . Det betyder, at du ikke kan " gradvist skære ned , " på det beløb, du røg ( du er bare narre dig selv med dette) . Det betyder at afskaffe den stumper og stykker af dine vane , at smide væk cigaretter , lighter , og askebægre og fremadrettet som en ikke-ryger fra den dag, du har markeret i din kalender .
6 .

Skift din livsstil .
Billede er en ikke- ryger som en helt ny livsstil . Skift din tankegang fra at tage en smøg pause for at tage en ernærings- pause ( sunde snacks ) . Undgå røgen pause værelse på arbejdspladsen , og aktiviteter forbundet med rygning , drikke alkohol , kaffe , osv. Hvis du har disse drikke , kan du prøve at gøre dem på et sted og på en måde forskellig fra , hvor du normalt ville have haft en cigaret . Prøv at have din kaffe slentre rundt i bygningen . Eller har din drink sammen med venner i en restaurant, hvor der ikke er nogen rygning. Anmod om en ikke-ryger afdeling hvor der er en mulighed . Altid tænke på dig selv som en ikke-ryger med dig overalt. Ikke tillader " stinkende tænkning " , men forbliver positive !
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------