Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan tage skridt til at undgå lungehindekræft , når du arbejder i farlige omgivelser

   Selv om mange mennesker er blevet klar over de farer, de kommer fra at arbejde med asbest , er der stadig job , hvor udsættelse for asbest er uundgåelig . Arbejder på en potentielt farlig job betyder , at du skal være særlig forsigtig , så du ikke udvikler lungehindekræft eller andre asbestrelaterede sygdomme . Selv om det kan synes som en smerte at træffe disse foranstaltninger , kan det beskytte dig mod en af de værste kræfttilfælde til at udvikle og det kan endda redde livet for dine kære samt
1 .
Bær beskyttelsesudstyr over dit tøj og hud . Hvis du ved, du går ind i et miljø , hvor man potentielt kunne blive udsat for asbest , skal du helt dække din krop , herunder dit ansigt . Du skal tage særlig forsigtig , at din næse og mund er ude af stand til at ånde i asbest ved at bære en passende maske . Den nemmeste måde at udvikle asbestrelaterede sygdomme som lungehindekræft er at ånde det ind, så du vil passe på, at ingen af din krop er udsat for .
2 .
Fjern den beskyttende gear , når du ikke længere er i miljøet , hvor asbest er i luften . Du skal være forsigtig , når du fjerner den beskyttende gear , så du ikke får nogen asbest på gear på huden eller i luften . Hold masken , indtil det sidste stykke af redskaber til at undgå at indånde den asbest , mens du fjerner alt .

3 .
Tag et brusebad med det samme. Hvis du har endda en lille mængde af asbest på din hud , der tager et brusebad straks vil forhindre chancen for at sprede den , og det vil rense asbest væk, så det er ikke længere på din hud .
4 .
Tag nye klæder . Du ønsker ikke at sætte på nogen af det tøj, du havde , mens udsat for asbest . Hvis du kan , bør du slippe af med det tøj eller bære en maske , hvis du kommer til at rense dem . Må ikke rense dem uden at bære noget at beskytte dig mod mikroskopiske partikler af asbest , der kan klamre sig til dit tøj . Tillader ikke en elsket at rense tøjet uden at tage ordentlig pleje for ikke at indånde asbest . Du bør også bære handsker for at forhindre at få asbest på hænderne .
5 .

tage ordentlig pleje , så at du og dine kære ikke trække vejret i eller på nogen måde bliver forurenet af asbest , er den bedste måde at undgå at blive lungehindekræft , selvom du arbejder i en høj risiko miljø . Må ikke springe nogen forholdsregler ! Det kan redde dit liv og forhindre en smertefuld død .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------