Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan undervise en patient om bivirkninger af bilaterale orchiektomi

   Testikelkræft er en sygdom , som kan bede en kirurg for at udføre en bilateral orkiektomi på en patient . Denne type operation indebærer fjernelse af begge testikler i en mand . Visse efter virkningerne kan opstå , når denne operation er overstået , og sygeplejersker kan forberede patienter til dem gennem sygeplejeinterventioner
1 .
Lær dine patienter om ændringer , der vil opstå efter bilateral orkiektomi kirurgi . Gøre dette, så han ved , hvad de kan forvente og øge chancerne for , at han vil overholde sin behandlingsregime. Ændringer din klient kan se omfatte brystforstørrelse , bryst ømhed , nedsat libido og impotens .
to .
Lær din patient , at han også kan opleve osteoporose eller tynde og sprøde knogler, vægtøgning og tab af muskelmasse .

3 .
Fortæl patienten , at han vil være i stand til at have og vedligeholde en erektion og opleve en orgasme , men at han ikke vil være i stand til at ejakulere . Sygeplejersken gør dette for at sikre patienten om hans evne til at have sex .
4 .
Lær din patient at han kan opleve nogle smerter efter sin orchiektomi operation . Forsikre ham om, at medicin vil være til rådighed for at mindske smerten .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------