Position: hotel888 > 4 >

hyperbar kammer kræftbehandling

   Må ikke forvente medicinske fagfolk til at se hyperbar oxygenbehandling ( HBOT ) som en effektiv kur eller behandling for kræft . Men det er almindeligt anerkendt som et afgørende redskab til at hjælpe en person overvinde hærger virkningerne af visse cancer- behandlinger

Identifikation


HBOT indebærer vejrtrækning 100 procent ren ilt inde i et specielt konstrueret kammer under tryk ud over det af den normale atmosfære . Den procedure belastninger blodet med ekstra ilt til at helbrede tilskadekomne celler .

Overvejelser


Den Undersøisk og Hyperbar Medicinsk Selskab ( UHMS ) , hyperbar medicin 's styrende organ , ikke anerkender nogen form for kræft som en af de 13 " indikationer " egnet til behandling med HBOT .

Misforståelser


The American Cancer Society advarer om, at utilstrækkelig forskning eksisterer for at se hyperbar kammer kræftbehandling som en udryddelse teknik . "Der er ingen beviser for, at HBOT helbreder kræft , " ifølge gruppen .

Fordele

Myndigheder kan genkende HBOT som et værdifuldt redskab til behandling af virkningerne af andre kræft behandlinger. " Hyperbar ilt har haft nogle af sine mest dramatiske successer i behandling eller forebyggelse af skader på kæbeknoglen som følge af strålebehandlinger , " siger UHMS .

Funktion

Radiation-beskadiget væv i kroppen rutinemæssigt fordele hyperbar teknologi . " Sådanne terapi øger mængden af ilt til rådighed for væv , " rapporterer Abramson Cancer Center, University of Pennsylvania . " Under disse omstændigheder er reparation af væv ødelagt af høje doser af ioniserende stråling lettere . "
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------