Position: hotel888 > 4 >

kan du donere knoglemarv , hvis du har haft kræft ?

   . Blod og knoglemarv donation er en frivillig proces , hvor blodet stamceller er udvundet fra blodet eller knoglemarv og givet til en patient , der lider af en bestemt cancer eller sygdom , såsom leukæmi

Du skal bruge:
Beskyttende solcreme når du er ude i solen.
.

Grundlæggende krav


Hvert land har forskellige grundlæggende krav til donation , der generelt omfatter alder , højde og vægt . I USA , skal du i alderen 18 til 60 og har en BMI på mindre end 40 for at lade sig registrere i en donor program .

præcancerøse Celler


Ifølge National Marrow Donor Program ( NMDP ) , er det muligt at registrere med programmet for at donere , selvom du har en historie præcancerøse celler .

Stage 0 Cancer


Den NMDP også, du kan donere knoglemarv , hvis du har slået lokale hud , livmoderhals , bryst eller blærekræft , mens det var i fase 0 , eller in situ . Det betyder, at kræft var opdaget og behandlet meget tidligt .

andre kræftformer

For enhver anden form for cancer , uanset hvad scenen , behandling eller mængden af tid siden nyttiggørelse , kan du ikke donere marv .

vil donere

Deltag i en knoglemarvstransplantation register ( se Resources ) . En HLA test sker ved kinden svaber enten gennem en læge eller en mail -in kit . Dine resultater er tilføjet til registreringsdatabasen , og hvis du er en kamp for nogen i nød , vil du blive kaldt , og bedt om at donere . Hvis du ikke kan donere din knoglemarv , kan du donere penge eller tid til at støtte fonden.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------