Position: hotel888 > 4 >

langsigtede prognose for neuroblastom

   Neuroblastom er en børnekræft , med 90 procent af tilfældene hos børn yngre end 5 , ifølge Merck Manual . I USA er 500 børn diagnosticeret med neuroblastom hvert år , og det sjældent er set hos børn over 10 år

Iscenesættelse


Der er en mellemstation system 1-4 , hvilket giver et fingerpeg om , hvordan kræft spredes , hvordan involverede lymfeknuder er, og om andre organer er involveret . Jo højere trin den værre i almindelighed er prognosen .

Prognose Markers


Prognose markører give et klarere prognose billede end iscenesættelse alene , og omfatter alder ( under 18 måneder har bedre chancer end ældre børn ) , tumor histologi ( hvordan normal /unormal hovedparten af cellerne i tumor synes ) , DNA ploidi ( celler med flere DNA har bedre prognose ) , og MYCN genamplifikation ( børn med dette træk har dårligere resultater ) .

risikogrupper


Med neuroblastom er risikogrupper identificeret som lav risiko , mellemliggende risiko og høj risiko . Børn i lav risiko grupper er ofte helbredt med kun én type behandling, hvor den høje risiko gruppen er sværere at helbrede og kan kræve en række behandlingstyper .

risikogrupper overlevelsesrater

Børn i den lave risiko kategorien har en fem-års overlevelse på mellem 90 til 95 procent , børn i den mellemliggende risikokategori har en overlevelsesrate på 80 til 90 procent , og den store risiko gruppen har en overlevelsesrate på 20 til 40 procent .

Faktorer i Prognose

Hver sag er individuel , men visse andre faktorer påvirker prognosen , såsom den generelle sundhed i barnet, barnets reaktion på ( og accept af ), behandling og den måde kræft vokser eller spredes .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------