Position: hotel888 > 4 >

medicin for trøske mod stråling i munden

  

Du skal bruge:
friske frugter og grøntsager
. daglig motion plan .
planlægger at stoppe med at ryge .

Thrush er en gær infektion i mund og svælg forårsaget af svampen Candida albicans . Denne infektion kan være meget smertefuldt . Trøske sjældent forekommer hos raske mennesker , men kan udvikle sig, hvis en persons immunsystem er svækket af sygdom , stoffer som kortikosteroider , kemoterapi eller strålebehandling indebærer hoved eller hals . Effektivt at behandle trøske under en læges tilsyn er vigtigt at forhindre, at den breder sig til en systemisk infektion .

Clotrimazol


Clotrimazol er en anti-svampe medicin , der kan fjerne trøske . Det fås i sugetabletter form , at patienten gør det muligt at langsomt opløses i munden over 15 til 30 minutter . Behandlingen typisk strækker sig over 2 uger .

Nystatin


Nystatin er en anden anti-svampe medicin , der kan behandle drossel . Dette lægemiddel er tilgængelig som et tørt pulver, der opløses i vand , så swished omkring munden , gurglede og indtagelse. Det er også fastsat i pastil form og som en væske.

Fluconazol


Din læge vil sandsynligvis ordinere systemisk anti-svampe medicin , hvis det drosler ikke løse, eller hvis du kan være særligt sårbare over for systemisk drossel . Fluconazol er tilgængelig som en tablet og som en væske til at tage gennem munden , normalt en gang om dagen . Du skal muligvis tage fluconazol i flere uger .

Amphotericin B

Nogle gange en strålebehandling patient har tilbagevendende drosler , der bliver resistente over for anti-svampe medicin . Derudover kan infektionen spredes til blodbanen og blive farlig . Amphotericin B , et antibiotikum , der bekæmper svampeinfektioner , kan ydes til disse sager . Dette stof er intravenøst på et hospital . Fordi det kan medføre alvorlige bivirkninger , er amphotericin B typisk kun bruges, når infektionen er alvorlig nok til at være potentielt livstruende .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------