Position: hotel888 > 4 >

patient strålingssikkerhed

   Stråling kan bruges til at diagnosticere sygdomme hos patienter og til kræftbehandling . I begge tilfælde skal patienten modtager doser af stråling , der skal beskyttes på grund af risici i forbindelse med radioaktive stoffer , såsom udvikling af kræft

Kontrol


Før radioaktive materialer gives til en patient , det medicinske personale betjener strålingsudstyr sørger for, at han eller hun har den rette patient ved at revidere for at stråling tjenester og bekræfter patienter identitet . Patient identitet bekræftes ved at spørge patienten hans eller hendes navn og fødselsdag .

Graviditet


Den medicinske personale, der arbejder strålingen maskiner spørger patienten , hvis hun er gravid eller tror hun er gravid , før de giver et radioaktivt tjenester . Dette er for at beskytte det ufødte barn fra mulige fosterskader , der kan opstå ved eksponering for stråling

hindringer


Patienterne er beskyttet mod alt for store stråling ved at dække nogle områder af kroppen under stråling administration . Bly foret materialer anvendes til at beskytte områder såsom kønsdelene .

Dosering

For at undgå at udsætte patienterne for store mængder af stråling , de lavest mulige dosis gives til patienten er baseret på faktorer som patientens vægt .

Kvalificeret Personale

For at sikre , at sikkerhedsstandarder følges , og at strålingen udstyr anvendes korrekt , er det kun ansatte, der er uddannet radiologer eller stråling teknikere kan administrere radioaktive behandlinger til patienterne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------