Position: hotel888 > 4 >

rygsøjlen smertebehandling for lungekræft

   Lungekræft ofte breder sig til knoglerne . Rygsøjlen er den mest almindelige sted af sekundære knogle tumorer , i henhold til American Cancer Society . Bone tumorer er en væsentlig årsag til kræft smerte , og du har flere behandlingsmuligheder til rådighed til at forvalte det

Du skal bruge: .
frisk frugt grønt
daglig motion plan .
planlægger at stoppe med at ryge .

Kemoterapi


Avanceret lungekræft behandles normalt med systemisk kemoterapi --- betyder, at det rejser gennem hele kroppen . Det kan lindre knogle kræft smerter ved enten at fjerne , indskrænkning eller stabilisere væksten af knoglen tumorer . Styring af kræft kan lindre smerter .

stråling


strålebehandlinger kan målrette ryggen tumorer direkte . Den stråling skader kræftcellerne , og holder dem fra at formere sig. Dette er en af de mest almindelige behandlinger for forvaltningen af smerte cancerformer, som har spredt sig til knoglerne , ifølge den amerikanske sammenslutning af Ortopædiske Surgeons .

Bisfosfonater


Din læge kan også give dig bisfosfonater --- typisk anvendes til behandling af svage knogler som følge af osteoporose . Selv om de kan forbedre knogle sundhed , de reducerer også knoglesmerter --- gør dem en potentielt god behandling for knogle tumorer . Eksempler kan nævnes Boniva og Fosamax .

smertestillende medicin

Medicin , der er målrettet smerte direkte bruges ofte til knoglesmerter . Memorial Sloan Kettering Cancer Center viser de følgende smertestillende medicin for kræft : opioider ( morfin , kodein ) , hurtigt virkende behandling for at lindre " gennembrud smerter , "narkotika normalt bruges til andre formål , men har vist evne til at lindre smerter ( herunder antidepressiva og antiepileptika ) , og lægemidler, der er injiceret direkte i det berørte område , eller leveres løbende gennem en pumpe .

Akupunktur

Ifølge American Cancer Society , har akupunktur vist fordel i flere kliniske undersøgelser for at afhjælpe cancersmerter . Det samfund råder dig til at tale med din læge, før du starter behandlingen , da det ikke er hensigtsmæssigt for alle kræftpatienter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------