Position: hotel888 > 4 >

tidlig endoskopisk behandling af mavekræft

   Endoskopisk operation er en af tre kirurgiske muligheder for at fjerne mavekræft . Laparoskopiske indgreb --- en type af endoskopisk kirurgi --- specifikt rettet maven og nærliggende områder . Det er optimal for tidligt stadium af kræft

art Procedure


Denne minimalt invasiv procedure indsætter en tynd , fleksibel slange der er knyttet til et kamera til at se området . kirurger kan indsætte små instrumenter gennem røret for at fjerne cancervævet . Lægerne kan fjerne en del af eller endda hele maven med denne procedure , hvis det er nødvendigt.

optimale betingelser


Læger typisk anbefale denne operation for mavekræft , der har en lav risiko for spredning til lymfeknuderne , ifølge American Cancer Society .

endoskopisk kirurgi vs konventionel kirurgi


Flere undersøgelser peger på denne procedure frembyder færre komplikationer end offentlige udbud , ifølge organisationen Cancer Research UK .

Overvejelser

En til tre procent af endoskopiske procedurer kræver kirurgen til at flytte til konventionel kirurgi efter Cancer Research UK . Mulige årsager omfatter tumoren være for vanskelige at nå endoskopisk eller blødningskomplikationer . Den organisation, bemærker også, at mange læger ikke tror denne procedure giver en kirurg for at fjerne den optimale mængde af lymfeknuder .

finde den rigtige kirurg

Du bør kun arbejde med en kirurg , der har erfaring med endoskopisk kirurgi for maven kræft , ifølge National Cancer Society . Dette vil reducere din risiko for komplikationer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------