Position: hotel888 > 4 >

CyberKnife behandling af lungekræft

   Den Cyberknife tilbyder en ikke-kirurgisk mulighed for fjernelse af tumorer hos kræftpatienter , sende stråler koncentreret stråling i de ramte områder af kroppen . Lungekræft behandling er blandt de Cyberknife mange applikationer . De usynlige stråler af stråling trænge til de ramte tumor uden behov for at skære med kirurgisk skalpeller

Nøjagtighed


CyberKnife . com konkluderer , at kræftsvulster i lungerne kan volde problemer for kirurger , fordi lungevævet konstant bevæger sig som patienter ånde . Den yderst præcise stråling stråler af CyberKnife skabe et sundt alternativ til kirurgisk fjernelse af lunge tumorer , fordi de bedre nul på i det pågældende websted . En præcision robotarm styrer retningen af bjælker , fjerner en stor del af det menneskelige fejl forbundet med traditionelle kirurgi .

Behandlingen Team


Brug af CyberKnife for lungekræft behandling kræver typisk et kirurgisk team bestående af en kirurg , en stråling onkolog , en interventionel radiologen , en medicinsk fysiker , en stråling terapeut og medicinsk hjælpepersonale .

Definition af Tumor


I nogle tilfælde , CyberKnife enheder kombineret med CT -scanninger identificere og behandle tumorer uden hjælp af særlige markører . Men afhængig af tumorstørrelse og placering , kan behandlingen teams behov for særlige x-størrelse enheder kaldet referencemærkernes markører til at hjælpe med at definere tumorer før behandlingen . Markørerne , bittesmå frø-lignende enheder , implantat ind i lungerne gennem lange nåle i løbet af ambulante procedurer .

Special Indkvartering og Påklædning

Lungekræft patienter, som gennemgår CyberKnife treatement gennemgå passende til et særligt organ vugge , som holder patienten i en konsekvent og behagelig stilling til behandling . En særlig vest hjælper CyberKnife maskinen sporet vejrtrækning mønstre og identificere tumor steder .

minimal smerte , nr. Skæring

I modsætning til traditionelle lungesvulst fjernelse med kirurgisk skære , den robot CyberKnife påfører lidt eller ingen smerter uden kirurgisk ar eller masker .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------