Position: hotel888 > 4 >

Mylar dysplasi

   Mylar dysplasi , også kendt som myelodysplastisk syndrom , er en af flere syndromer , som falder ind under tæppet udtrykket " leukæmi ", som er kræft i blod- relaterede væv i kroppen , herunder de hvide blodlegemer og knoglemarv . Der er flere behandlinger , der er effektive , hvis sygdommen , straks fanget

Definition


myelodysplastisk syndrom er faktisk navnet . givet til flere medicinske tilstande , hvor knoglemarven er af forskellige grunde ude af stand til at producere nok sunde blodceller . Ifølge St. Jude 's kræftforskning specialister i Memphis , Tennessee , det specielt opstår, når blodlegemer skabt af knoglemarven ikke at modne til røde og hvide blodlegemer , eller blodplader , hvilket resulterer i sekundære infektion og anæmi .

Risikofaktorer


Mylar dysplasi er mest udbredt i hvide mænd aldre 60 og ældre . Det hænger sammen med tidligere kræftbehandling , rygning og heavy-metal eksponering .

Symptomer


Der er nogle gange ikke præsenterer symptomer for Mylar dysplasi . Det er lettest indregnes i rutinemæssige blod arbejde , men der er nogle symptomer , der kan gå ubemærket og bør indberettes til din læge . Disse omfatter åndenød , træthed eller svaghed , synlige tegn på blodmangel , overdreven blå mærker eller blødninger, og tilbagevendende let feber eller infektion .

Behandling

Behandling almindeligvis begynder med blodtransfusioner for at styrke kroppen og opfyld raske blodlegemer , der er gået tabt . I de fleste tilfælde er kemoterapi anvendes til at udrydde de kræftceller fra blodbanen .

Prognose

Prognose og sygelighed varierer meget afhængigt af alder ved tidspunktet for indtræden , de samlede sundhedsudgifter , sygdomsprogression , stadium påvisning og behandling . Diskuterer prognose bør have ansvaret for patienten og lægen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------