Position: hotel888 > 4 >

asbesteksponering & lungekræft

   Asbest blev almindeligt anvendt som bygningsisolering i USA forud for 1960'erne . Bevis for, at asbeststøv øger risikoen for at udvikle lungekræft er næsten afskaffet brugen af asbest i USA , men ifølge den amerikanske Cancer Society , eksisterende asbest stadig udgør en trussel

Du skal bruge:
Vælg en brugernavn : ægte eller konfektioneret
. Adgangskode .
En lille internet Savy .
En dosis på medfølelse .

Asbest Definition


Asbest er en gruppe af fiber- mineraler , der forekommer i naturen . Ifølge National Cancer Institute , er asbest modstandsdygtig over for temperaturændringer og ikke lede elektricitet .

Asbest Brug


Ifølge American Cancer Society ( ACS ) , fordi asbest er resistente over for ild og ydede beskyttelse mod omgivelsernes temperatur ændringer , var det normalt bruges til at isolere bygninger og for at gøre mange tekstiler og andre produkter .

Eksponering


Når asbest er beskadiget , er asbestfibre frigives i asbeststøv . Ifølge ACS , når asbeststøv inhaleres eller sluges , fibrene ind i kroppen .

Asbestose

Ifølge Mayo Clinic , er asbestfibre ikke let brydes ned af kroppen og kan ophobes i lungerne , hvilket medfører asbestose , en vejrtrækning lidelse karakteriseret ved arret lungevæv og åndenød . Ifølge ACS , vil omkring en ud af syv mennesker med asbestose udvikler lungekræft.

pleura malignt mesotheliom

Ifølge Mayo Clinic , pleura malignt mesotheliom er en sjælden fra for lungekræft , der opstår i den tynde omgivende væv lungerne . Udsættelse for asbest over lange perioder er den mest almindelige årsag til lungehindekræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------