Position: hotel888 > 4 >

før operativ behandling for kræft i bugspytkirtlen

   Kræft i bugspytkirtlen er en meget alvorlig form for kræft , der normalt har en dårlig prognose . Kirurgi er en mulighed for nogle patienter , samt behandlinger , der anvendes før en operation

kræft i bugspytkirtlen


Bugspytkirtlen er et vigtigt organ afgørende i fordøjelse og stofskifte . Kræft i bugspytkirtlen påvirker væv af orglet , og kan spredes i hele kroppen . Ifølge Mayo Clinic , er det normalt svært at opdage tidlige og spreder sig hurtigt , og derfor dårlig prognose .

Behandling


Målet med behandlingen er at fjerne kræft , når det er muligt , eller forhindre den i at vokse . Behandling afhænger i høj grad på scenen , og de Mayo Clinic , at kirurgi virker kun i en lille mængde sager . Ikke-kirurgisk behandling er mere almindelige .

stråling


Radiation indebærer brug af høj-energi stråler til at dræbe kræftceller . Læger bruger ofte stråling før indgrebet , for at forhindre kræft i at vokse

Kemoterapi

Kemoterapi narkotika-. indtages oralt eller rettet i en vene-er givet for at stoppe væksten af kræft . Indimellem vil kemo kombineres med stråling som en behandling for kræft , der har spredt sig ud i bugspytkirtlen .

Målrettet Drug Therapy

Målrettet medicinsk behandling er en nyere form for behandling for kræft i bugspytkirtlen , rapporterer Mayo Clinic . Disse stoffer fokus på abnormiteter inde kræftceller , blokering kemikalier, som stimulerer cellevækst og deling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------