Position: hotel888 > 4 >

hvad er de behandlinger af kræft , der har spredt ?

   Ifølge National Cancer Institute , oftest kræft tumorer spredt sig til leveren , lunger , knogler og hjerne . Når kræftceller spredes til at danne nye tumorer , læger henvise til processen som metastaser og tilbyde behandlinger er skræddersyet til patienten

Behandling Typer


Læger behandler metastatisk kræft med samme behandlinger, de bruger til kræft , der ikke har spredt . Patienterne kan modtage kirurgi , kemoterapi , strålebehandling , hormon terapi , biologiske terapi eller en kombination af behandlingsmetoder .

Misforståelser


Hvis en kræft har spredt sig til en anden del af kroppen , kræftcellerne stadig ligne cellerne i den primære tumor . For eksempel behandler lægerne lungekræft, som breder sig til hjernen som lungekræft , ikke som kræft i hjernen .

Overvejelser


Læger overveje den primære form for kræft , og en kræftpatients behandling historie , når man planlægger terapi for en metastatisk tumor . Lægen mener også stedet for metastatisk tumor og patientens generelle helbred .

Tidsramme

Patienter med aggressiv tumor typer kan få behandling straks efter opdagelsen af en metastase . Men for nogle patienter , opvejer risikoen for behandling fordele og lægen overvåger patienten for ændringer, før behandlingen påbegyndes .

Fordele

Selvom lægerne forsøger at helbrede metastatisk tumorer med de behandlinger, de administrerer , ikke alle patienter vil opnå en kur . Selv om en kur ikke er muligt , kan behandlingen forlænge en patients liv og forbedre livskvaliteten ved at reducere symptomerne på tumor .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------