Position: hotel888 > 4 >

hvad er de behandlinger af udifferentierede kræft ?

   Ifølge National Cancer Institute , en tendens udifferentieret kræft at være primitiv og hurtigtvoksende , hvilket gør hurtig behandling meget vigtig . Hvis du har været diagnosticeret med udifferentierede kræft , er det vigtigt at komme med en handlingsplan hurtigt

Identifikation


Slavisk kræft kan eksistere i mange dele af kroppen . Det vækster ligner ikke de celler af vævet i samme område og i stedet har få fastlægger karakteristika , der fører til navnet " udifferentierede . "

Typer


Slavisk kræft har ikke været klassificeret som en særlig type kræft endnu, men udifferentieret celle vækster er almindeligt forekommende i forhold til lunge-, ovarie-, næse , mave-og tyktarmskræft . En udifferentieret sarkom --- i bindevæv eller i blodbanen --- kan anaplastisk , eller primitive i naturen .

Behandling


Konventionelle behandling for udifferentieret cancer vil variere afhængigt af dets placering i kroppen og andre faktorer . Stråling og kemoterapi kan være ordineret som et middel til at formindske størrelsen af kræftceller . Hvis en tumor er til stede , kan det fjernes ved operation .

Overvejelser

Mange tilfælde af udifferentieret kræft er klassificeret som en anden type kræft , afhængigt af hvilken del af kroppen de celler stammer i. Din læge kan anbefale et behandlingsregime på linje med andre diagnoser .

Prognose

Slavisk kræft er ofte aggressive og let breder sig til andre dele af kroppen . Ifølge Women's Cancer Center , den fem- årige overlevelsesrate for udifferentieret æggestokkræft er dårlig i forhold til andre former for kræft i æggestokkene .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------