Position: hotel888 > 4 >

hvad kræft mest påvirker mænd og kvinder ?

   The American Cancer Society rapporterer, at 23,1 procent af amerikanske dødsfald i 2006 var cancer-relaterede . Kræft er det kun hjertesygdom som dødsårsag for amerikanerne . Det påvirker alle racer , aldre , og køn

Sygdom hos mænd


Den Nr. 1 form for kræft , der påvirker . mænd er prostatakræft . Prostata er en lille kirtel placeret i bunden af blæren hos mænd . Det hjælper til at skabe de stoffer, der findes i sæd , og hjælper med at kontrollere udstrømningen af urin . Prostatakræft opstår , når en svulst udvikler sig på denne kirtel .

Symptomer og test til mænd


MedicineNet. com advarer om, at prostatakræft ofte ikke viser symptomer i mange år . Det er normalt først opdaget ved en abnormitet på en rutinemæssig blodprøve kaldet " prostata specifikt antigen "eller på en digital rektal undersøgelse .

Sygdom i Women


For kvinder , det førende kræft er brystkræft . Den Breas eller mælkekirtlerne , er sammensat af fedtvæv lapper , der producerer mælk , små levering rør kaldet kanaler , lobules , og lymfeknuder , der fælde farlige bakterier . Kræft opstår , når maligne tumorer vokser i disse områder .

tidlig påvisning

mammografi , selv-undersøgelser , og kliniske eksamen rutine for kvinder over 40 , og fange de fleste brystkræft tumorer . Hvis et problem er mistanke om, kan en læge vælger at gøre en biopsi og x-stråler for at kunne tilbyde en diagnose .

Andre vigtige Kræft

Den anden førende kræft i både mænd og kvinder er lunge-, sædvanligvis relateret til rygning , og kolorektal cancer steder tredjedel.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------