Position: hotel888 > 4 >

hvordan man forebygger mavekræft - symptomer og risici

  Mavekræft er en kræft , der opstår i maven-den muskuløse sac placeret i den øverste midterste af din mave , lige under ribbenene . Din mave er ansvarlig for at modtage og holde den mad , du spiser , og derefter hjælpe til at nedbryde og fordøje det . Et andet ord for mavekræft er mavekræft . 24. 000 mennesker i USA er diagnosticeret med denne betingelse hvert år . Formålet med denne artikel er at give dig en grundlæggende forståelse af mavekræft , hvad menes at forårsage det, og hvad du kan gøre for at nedsætte din risiko for at den indtræffer .
1
mavekræft-Formindsk din risiko
mavekræft. ! forårsager omkring 800. 000 dødsfald på verdensplan om året , hvilket gør det den anden hyppigste årsag til kræftdødsfald i hele verden efter lungekræft .
Metastase ( spredning af den oprindelige tumorer til andre dele af kroppen ) forekommer i 80-90 % af personer med mavekræft , med en seks måneders overlevelse på 65 % i disse diagnosticeret i tidlige stadier , og mindre end 15 % af dem, diagnosticeret i sene stadier .
Andre undersøgelser viser, at mindre end 5 % af mavekræft forekomme hos personer under 40 år .
mavekræft viser en mandlig overvægt i forekomsten af som op til tre mænd er påvirket for hver kvindelig . Østrogen kan beskytte kvinder mod udviklingen af denne kræftform
to
tidlige stadier af mavekræft-. Skilte Symptomer
Der er mange mulige tegn på mavekræft ( husk , at disse tegn kan dukke op i andre forhold, der er meget mindre alvorlige så godt. ) En person min erfaring , flere eller alle af følgende symptomer :
Fordøjelsesbesvær eller en brændende fornemmelse ( halsbrand )
Tab af appetit , især for kød
senere Skilte

mavesmerter eller ubehag i den øvre del af maven
Kvalme og opkastning
diarré eller forstoppelse
Oppustethed i maven efter måltider
Vægttab
Svaghed og træthed
Blødning ( opkastning af blod eller har blod i afføringen ), hvilket kan føre til blodmangel
Synkebesvær ( manglende evne til at sluge ) , denne funktion foreslår en svulst i mavemunden eller forlængelse af gastrisk tumor i til spiserøret
For at finde årsagen til symptomerne , vil din læge spørge om din sygehistorie , lave en fysisk eksamen , og kan bestille laboratorieundersøgelser. Han /hun kan også bestille en eller alle af følgende prøver :
Gastroscopic eksamen er den diagnostiske foretrukne metode . Dette indebærer indsættelse af et fiberoptisk kamera ind i maven , Øvre GI -serien ,
computertomografi eller CT -scanning af maven kan visualisere gastrisk kræft , men er især nyttigt at afgøre, om metastase har spredt sig til nærliggende væv eller lymfesystemet .
Årsager til mavekræft : Helicobacter pylori bakterier forårsager mavesår . Infektion med Helicobacter pylori ( HP ) menes at være årsag til de fleste mavekræft . HP resulterer i betændelse i mavesækkens slimhinde , der fører til dens ødelæggelse , hvilket førte til mavesår og /eller mavekræft . Som du vil læse senere , dette er grunden til curcumin kan virke beskyttende . Det er både en fremragende antioxidant og anti-inflammatorisk !
3 .
Forebyggelse mavekræft via kost og kosttilskud. Jeg har gennemgået mange undersøgelser tyder på, at H. pylori aktivitet kunne blive undertrykt via kosten metoder og supplerer brug . Følgende ser ud til at have den mest lovende . BROCCOLLI spirer-En undersøgelse offentliggjort i Journal of Cancer Prevention , 202C konstateret, at 2 . 5 ounce daglige broccoli spirer spist i løbet af vores 2 måneder reduceret antallet af HP kolonier i både mus og mennesker med mere end 40 % . Når broccoli spirer ophørte de kolonier tilbage til deres tidligere niveau . Curcumin-Curcumin fra gurkemeje er både en kraftfuld antioxidant og anti-inflammator , som begge bekæmpe virkningerne af frie radikaler generation og betændelse forårsaget af infektion med HP . Curcumin er en af mine yndlings kosttilskud med flere fordele . Jeg foreslår, 1000mg om dagen taget med 5mg af piperine at øge absorptionen af curcumin . Probiotika-En undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet "Ernæring "-2003 konstateret, at de probiotiske Lactobacillus både mindskede behovet for antibiotiske behandling af HP og gjorde antibiotisk behandling mere effektiv så godt. Grøn te-ekstrakt-fund i februar 2008 udgave af tidsskriftet Cancer Epidemiology , Biomarkers Prevention oplyst, at EGCG del af grøn te -ekstrakt faldt risikoen for mavekræft hos kvinder med 75 % endnu let forøget risiko hos mænd . Jeg vil anbefale en 1500 mg per dag ekstrakt af grøn te indeholder mindst 20 % EGCG for kvinder . Selv om jeg formoder, at mænds resultatet var en eller anden måde vildledende eller havde andre confoundere , mænd med risiko for mavekræft bør nok undgå EGCG fra grøn te . C-VITAMIN-Forskning offentliggjort i American Journal of Clinical Nutrition viser, at mennesker med højere niveauer af vit C indtag havde lavere niveauer af HP og lavere forekomst af både mavesår og mavekræft . Jeg foreslår, 1000mg om dagen . L-Glutamin-I maj 2008 spørgsmålet om Journal of Nutrition rapporterede resultater konkluderede , at L-glutamin kan vise sig gavnlige i at udligne gastrisk skader forårsaget af H. pylori infektion . Undersøgelsen blev udført på Beth Israel Deaconess Medical Center ( BIDMC ) og Mass Institute of Technology ( MIT ) . Det foreslås , at det kan tjene som et naturligt alternativ til antibiotika , der anvendes til behandling af mavesår og HP skade førende til mavekræft . ZINK dipeptidcarnosin-nylig offentliggjort forskning vist, at 150 mg zink dipeptidcarnosin komplekse gange dagligt gjort antibiotika fungere bedre .

gode råd og advarsler • Mit mål med at skrive denne artikel er at give dig en grundlæggende forståelse af denne betingelse , hvad der menes at få det , og hvad du kan gøre for at nedsætte din risiko for det sker.
 • Dette er ikke en omfattende artikel om alle de oplysninger, der er til rådighed for de læsere , der interesseret eller involveret i eller omkring mavekræft . Jeg skrev dette til at give dig et grundlag af viden , hvorfra du kan fortsætte at stille intelligente spørgsmål og identificere områder , som du kan vælge at udforske nærmere .
 • Flere nyheder og Sundhed Tips følg Curt Hendrix på Twitter www. twitter. com /CurtHendrix eller besøge hans blog www. CurtHendrix. com Han er også videnskabsmand /opfinder bag den populære Migræne forebyggelse formel MigreLief . www. MigreLief. com
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------