Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan øge din hjerne hukommelse

   Som vi alder , vores hjerne begynder at alder så godt. Nogle gange bliver man mere glemsom af tingene. At øge hjernens hukommelse kræver kost og mentale øvelser . Ikke bare slankekure bidrager til hjernen hukommelse . Du har også brug for at udøve din hjerne samt at forbedre hukommelsen . Hjernen kræver ordentlig fedt at bevare en korrekt funktion . Flertal af hjernen består af fedt . 60 % af fedt udgør hjernen . Bedre hukommelse kan hjælpe dig med at få mere viden . Viden er stor ting at have . Visse fedtstoffer som enkeltumættet fedt og DHA , bidrager til din hjerne funktion .
Selv får daglig motion hjælper til at forbedre din hjerne funktioner. Ikke bare mental øvelse . Øvelse hjælper med at øge ilt og blodtilførslen til hjernen . At tage ordentlig pleje af din hjerne , vil bidrage til at mindske risikoen for demens og Alzheimers sygdom . Jeg vil vise dig effektive måder og for at øge din hjerne hukommelse med kost og mental motion
1 .
føre en dagbog over ting, du er glemsom af eller ikke ved ret meget om . Jeg ved, det virker enkelt , men stadig en effektiv . Nogle gange kan vi lære noget , så puff , glemmer vi det bare sådan ! Du gerne vil handelen din hjerne til at få for vane at huske ting . Skriv ting du usikker på , eller blive glemsom af . Også , lære at gentage ting i dit hoved . På den måde er det nemmere at gøre det til en vane at opretholde en skarpere hukommelse . Nogle gange er vi ikke engang rigtig lade informationsproces overhovedet. Det kan nemt forklare , hvorfor vi ikke huske en masse ting . Information er værdifuldt !
2 .
Påfør mere fiskeolie i din kost . Du vil opdage, at omega -3 er en fedtsyre , der er ekstremt gavnligt for din hjerne hukommelse og funktion . Fiskeolier indeholder en meget stor mængde af omega -3 . DHA findes i omega -3 , udgør 25-30 % af hjernens fedtstoffer . Omega -3 fedtsyrer findes i valnødder , jordbær , grønne bladgrøntsager , og en masse af bælgplanter så godt. Du kan også tage omega -3 kosttilskud, da de fleste mennesker ikke er en fan af at spise fisk .

3 .
Cook med olivenolie . Få mere olivenolie i din kost i almindelighed . Italienerne bruger en masse af olivenolie , men det er en af de vigtigste ingredienser i middelhavskosten . Meget består af enkeltumættet fedt . Et andet fedt hjernen skal bruge for at støtte en forhøjelse af hukommelsen . Oliven er knyttet til at øge hjernens hukommelse .
4 .
Tag ginkgo biloba kosttilskud . Gingko øger blodgennemstrømningen og ilt til hjernen . Ginkgo er effektiv til at forbedre langsigtede og kortsigtede hukommelse . Det hjælper dig huske ting , du har glemt år siden selv . Ginkgo kommer fra en maidenhair træ . Den kinesiske bruge det som en urtemedicin .
5 .

Undgå at drikke alkohol . Du kan ikke drikke og ryge en masse . Både bidrage til de fattige hjernens funktion . Disse er naturligvis dårlige vaner at have. Men kan du finde interessant, at moderat indtagelse af alkohol faktisk kan være godt for hjernen . Der har været undersøgelser, der tyder på , dem der drikker moderat tendens til at have en bedre hjernefunktion så dem, der ikke drikker overhovedet .
Rødvin kan bidrage til at forbedre dig hukommelse . Den indeholder en anti -aging supplement kaldet resveratrol . Resveratrol er meget anti -aging og sundt for dig . Resveratrol kommer fra rød hud druer . Du kan finde resveratrol i jordnødder så godt. Peanuts kan øge din hjerne fungerer , fordi det indeholder en god kilde til enkeltumættet fedt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------