Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan overvåge kemoterapibehandlingen

   For alle, der gennemgår kemoterapi , deres onkolog --- eller relateret rådgivning medicinsk uddannet --- vil følge deres behandlinger for at sikre, at ikke alene er kemoterapi en succes, men også, at der ikke er nogen væsentlig skadelige bivirkninger . Denne overvågning , der kan omfatte fysisk eksamener , blodprøver , scanninger og røntgenbilleder , er afgørende for , at yderligere sundhedsmæssige problemer ikke opstår på grund af kemoterapi selv

Overvågning kemoterapibehandlingen


1 .
Conduct blodprøver for at overvåge en patients hvide blodlegemer , røde blodlegemer og blodplader . Hertil kommer , bør din læge sørge for , at du gennemgår blodprøver for at måle den sunde funktion af afgørende organer , såsom lever og nyrer . Kemoterapi kan påvirke alle disse --- blod , nyrer og lever --- og så er det vigtigt løbende at overvåge dem under hele behandlingen.
2 .
Mål tumormarkører , der er produceret i organer hos nogle patienter med enten en kræft eller godartet tumor i hele kemoterapi til at spore fremskridt i behandlingen . Tumormarkører bør også måles ved opfølgning udnævnelser til at sikre , at kræftsvulster ikke er vendt tilbage . Der er en række forskellige tumormarkører , at læger kan finde i en patient og måler til at spore fremskridt i behandlingen .

3 .
gennemgå fluorescerende prober . En nylig medicinsk gennembrud , har forskerne udviklet denne banebrydende teknologi til at overvåge opløsningen af kræftceller i kroppen . Gennem denne metode , kan lægerne overvåge succes kemoterapi ved at tilføre sonder , som kaster en fluorescerende lys , når cellerne --- i dette tilfælde kræft tumorceller --- begynder til selvdestruktion gennem en metode kaldet apoptose . Når læger ser dette fluorescerende lys , kan de konkludere, at behandlingen virker , da kræftceller bryder ned og i realiteten er " døende " i patientens krop .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------