Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan være opmærksom på 4 tegn på brystkræft - klump , Dimple , udslæt , eller brystvorte udledning

  Breast Cancer sundhed alarm : Mange mennesker er klar over , at en knude i brystet potentielt kunne være et tegn på brystkræft . Hvorvidt dette masse eller tumor viser sig at være godartet eller ondartet , bør du altid få det tjekket ud .
Er du også klar over , at brystvorte decharge kunne være et tegn på brystkræft ? Desuden , hvis du har udslæt , et smilehul ( fordybning af enhver størrelse ) , eller der er puckering på dit bryst , kan dette også være et tegn på alvorlig brystkræft . Hvis du bemærker nogen af disse tegn , lave en aftale med din læge så hurtigt som muligt at finde ud af , om du måske har kræft opkald invaderer dit bryst og potentielt andre regioner i kroppen .

Du skal bruge:
Læs denne information
. .
Spred budskabet .
.

Du kan gemme en bryst-eller redde et liv .
.


1 .
Lad os tage , for eksempel vil en kvinde , vi kalder Missy Y. Hun er opkaldt efter hvordan kunne hun gå glip er klar over dette vigtige stykke information. Omkring juni 202C hun mærkede en fordybning på venstre side af hendes venstre bryst . Det var på størrelse med en baby ært . Hun følte på det , men følte sig ikke noget anderledes inde i hendes bryst . Desuden er brystkræft ikke køre i hendes familie . Tretten år før i 1996 , havde hun en ært-størrelse klump på højre side af hendes højre bryst . Det var bortopereret og viste sig at være godartet . Missy X mindede også om, at hendes lille tumor ikke mødte op i mammografi givet hende i 1996 , da hendes bryster var for fede og tæt. Hun var nødt til at få en ultralyd , for den lille klump til at dukke op . Så Missy X afviste at bekymre sig om dette smilehul . Efter alt , var hun nu 51 . Gravity var forpligtet til at have sparket i. Dette smilehul var sandsynligvis på grund af befolkningens aldring.

2 .
Hurtigt frem til to dage før jul i 203a Missy X stod foran spejlet og så, at smilehul var blevet erstattet med en valnød -store klumper . Den øverste tredjedel af valnød faktisk forlænges ud over hendes bryst . Siden af dette faste var en temmelig dyb fordybning svarende til , hvad du ville se , om du stak fingeren ind i en kugle af Play-Doh . En uge senere , hun sad i en læge kontor . At faste eller tumor var nu 3x5 inches . En uge efter , at havde hun en mammografi og biopsi . Den 7. januar 2010, blev Missy X diagnosticeret med svær brystkræft . Hun vil have til at gå igennem 24 ugers kemo , en mastektomi , og derefter flere måneders kemo og stråling tilsammen. Dette vil blive efterfulgt af 5 år for at tage en lav dosis kemo tablet . Hvis hun blot havde besøgt en læge , da hendes tumor var kun en fordybning , kan hun har formået at redde hendes bryst .
3 .
Hvis du har en fordybning på dit bryst , kan du besøge en læge . Hvad menes der med en fordybning ? En smilehul er en lille fordybning . Se en læge med det samme . Dette har potentiale til at være et tegn på alvorlig brystkræft .
4 .

Hvis du har en puckering på dit bryst , se en læge med det samme . Dette har potentiale til at være et tegn på alvorlig brystkræft .
5 .
Hvis du har en udslæt på dit bryst , se en læge med det samme . Dette har potentiale til at være et tegn på alvorlig brystkræft .
6 .
Hvis du har brystvorten udledning , se en læge med det samme . Dette har potentiale til at være et tegn på alvorlig brystkræft
7
En knude i brystet kunne bare være en cyste , der kræver dræning . men kunne denne masse eventuelt være en tumor . En tumor kan enten være godartede ( ikke kræft ) eller ondartet kræft .
Hvis du har en klump inde i dit bryst , se en læge med det samme . Otte ud af ti klumper er godartede . To ud af ti klumper er ondartet kræft . Alt for mange kvinder og nogle læger har ignoreret klumper før det var for sent . Senere disse kvinder var nødt til at tabe et bryst . Alt for mange har også mistet livet .
Moralen er , at få hver klump tjekket ud-ligegyldigt hvad
8
Vidste du , at mænd kan få brystkræft så godt! . ? Mænd skal kigge efter de samme ting , som kvinder har behov for at kigge efter . En ud af hver otte kvinder og én ud af hver tusind mænd får diagnosen brystkræft .
9 .
Fortæl mindst ti venner , at en udslæt , fordybning eller rynker på brystet kunne være tegn på alvorlig brystkræft . Nippel decharge kunne også være alvorlig brystkræft . Få dem ti venner til hver enige om at fortælle ti andre venner . Du kan selv ønsker at sætte denne vigtige brystkræft sundhed advarsel ud på Twitter , Facebook , og din blog .

gode råd og advarsler


 • Missy X er en rigtig kvinde vender brystkræft . Hun er fast besluttet på at være en brystkræft overlevende aka thriver . Hun har nu forvandlet til en fanatiker stræber efter at sprede budskabet vidt og bredt om denne vitale brystkræft sundhed alarm .
 • venligst hjælpe med at sprede ordet så godt. Din advarsel kan hjælpe med at redde en bryst eller endda redde et liv .
 • Skulle du have brystkræft eller en elsket man har brystkræft , er du velkommen til at deltage i en on- line support gruppe kaldet Breast Cancer Journey på NING netværket . Se Ressourcer til et link til denne hjemmeside .
 • Hvis du ikke har en sygeforsikring , skal du ikke fortvivle . Missy X ikke havde sygeforsikring . Din lokale sundhedsmyndigheder afdeling giver lav-gebyr eller gebyr sundhedspleje for folk med bryst-eller livmoderhalskræft . Hvad du betaler , er baseret på din løn . Hvis din løn er under et vist beløb fastsættes af dem , kan du potentielt være som Missy X og få din behandling taget sig af gratis eller næsten gratis .
 • Hvis du sende nogen artikler om brystkræft på eHow , du kunne få ekstra sidevisninger hvis du sender dem på Breast Cancer Info Support Group om eHow . Et link er indeholdt i Resource afdeling . Du kan også sende dem på Breast Cancer Journey på NING Network .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------