Position: hotel888 > 4 >

hvordan man op med at ryge uden nikotin kosttilskud

  Det første skridt til at holde op med en dårlig vane , ligesom rygning , er ønsker til. Hvis du bliver tvunget , eller til at føle sig skyldig , indtil du afslutter , er der en stor chance du måske mislykkes . Folk røg , eller holde med andre dårlige vaner , fordi de er netop det-vaner . Når en afhængighed eller vane der er dannet , er det yderst vanskeligt at bryde . Den eneste måde at bryde det , for god , er at ville stoppe mere , end du ønsker vane selv

Du skal bruge: .
Et ønske om at stoppe med at ryge


1 .
Efter træffer beslutningen om at forlade , skal du fastsætte en dato , som du ønsker at holde op . Rygning, f. eks . Du er nødt til at bestemme den allersidste dag, du vil ryge en cigaret og markere det på dine kalendere .

2 .
Når du har valgt din date , så fortæl dine venner og familie . Dette betyder , at du er ansvarlige over for andre end dig selv . Som en ryger deres " støtte " var nok en plage , og det vil være bagefter også, men det vil hjælpe , hvis du lytter til dem .
3 .
Beslut hvordan du vil afslutte . Kold tyrker eller ved at skære ned . Træffe beslutningen , der er bedst for dig , men et råd for rygning specifikt kold tyrker virker bedst , når du ønsker at holde op . .
4

Køb en flok af sukker-fri slik og holde det på egen hånd, holde det handy derhjemme , på kontoret , og i bilen-overalt, hvor du brugte til at ryge . ( Den sukker-fri del bidrager til at sikre, at du ikke udskifter nikotin med sukker . ) Balsam , tandstikkere , og alt andet du kan lide , der vil holde din mund og hænder travlt .
5 .

Endelig får ikke modet . Alle rygere er nødt til at holde op et par gange, før det er for god . Det tager tid at få nikotin ud af dit system , mere end du måske tror . Og det tager år at modvirke effekten af rygning .

gode råd og advarsler


 • Du har lyst til at stoppe for at dette virkelig arbejde
 • Du har lyst til at stoppe for at dette virkelig arbejde
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------