Position: hotel888 > 4 >

knogle kræft i skinnebenet symptomer

   Mens andre former for kræft kan starte et andet sted og spreder sig til knoglerne , knoglekræft er bemærkelsesværdig , fordi det stammer inden for en knogle , og kan sprede sig til andre dele af kroppen . Langt den mest almindelige form for knogle kræft er kendt som osteosarkom . Osteosarkom tendens til at påvirke længere knogler , såsom skinneben og knogler i låret og arme . Fordi osteosarkom tendens til at udvikle sig fra de celler , der hjælper til at vokse ben , det er et almindeligt kræft i teenageårene og børn , hvis knogler , især deres ben knogler , er stadig stigende .

smerter i benene


smerter i benene er normalt tidligst symptom på denne sygdom . Smerten kan blive værre under træningen eller om natten . Mange gange er det ignoreres fordi det er tilskrives enten muskel stamme eller vokseværk . Forskellen er, at denne smerte ikke vil forbedre med resten .

hævede ben


Et andet symptom på knogle kræft i skinnebenet er hævelse . Hævelsen kan omfatte hele benet , eller det kunne være mere lokal . Hvis den har vokset sig stort nok , kan tumoren også fremstå som en hævelse .

Halte


På grund af smerter eller svaghed i lemmer , som er forårsaget af kræft , kan den person udvikler en lille halte i de berørte ekstremitet .

Træthed og anæmi

Folk med knoglekræft kan føle usædvanligt træt og kan anæmiske grund af tabet af røde blodlegemer . Dette er normalt på grund af jernmangel .

Feber

En af de hyppige symptomer på kræft er en feber . Enhver uforklarlig feber , selv en let feber , der varer ved på trods af behandling kan være et tegn på noget alvorligt .

Brud af Tibia

Et brud er ofte den måde , at denne form for knogle kræft opdages . Dette sker normalt , fordi sygdommen har svækket knoglen til det punkt, at det er mere skørt end normalt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------